Τεράστιο πρόβλημα με διαρροή σε νοσοκομείο της Κρήτης (Φωτο)

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις σωληνώσεις και τις διαρροές στο Νοσοκομείο Χανίων, με αποτέλεσμα το νοσηλευτικό ίδρυμα να έχει γεμίσει… κουβάδες.

Σε τουλάχιστον επτά σημεία η γυψοσανίδα της οροφής έχει υποχωρήσει και οι σωλήνες στάζουν.

Τελευταίο σημείο διαρροής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών!

Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως, ήδη έχουν γίνει ενέργειες από τον Διοικητή του Ιδρύματος, Μηνά Βουλγαρίδη, σε συνεργασία με τον ΟΑΚ, προκειμένου να ξεκινήσει η επισκευή των ζημιών στο γηρασμένο και κακοσυντηρημένο κτίριο.

«Εγινε μία τεχνική έκθεση από τον ΟΑΚ στις 12 Σεπτεμβρίου, στην οποία επισημαίνεται ότι δεν χρειάζεται εκτεταμένη επέμβαση. Οι διαρροές οφείλονται σε οξειδώσεις στους σωλήνες χωρίς να αποκλείεται διάβρωση. Απαιτείται έρευνα για την έκταση και εξέλιξη του φαινομένου, που έχει ήδη αρχίσει από τον ΟΑΚ. Η λύση που επιλέχθηκε είναι η παρέμβαση σε πέντε θέσεις ζημιάς και πρόβλεψη για άλλες δύο στο προσεχές 6μηνο», επεσήμανε, μιλώντας στο Parakritika.gr, ο κ. Βουλγαρίδης.

Απορίας άξιον είναι πως οι σωλήνες, όχι μόνο δεν είναι εκτεθειμένοι σε καιρικά φαινόμενα για να σαπίσουν, αλλά αντίθετα, όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει το κτίριο, είναι καλυμένοι μέσα στην οροφή! Πως λοιπόν σάπισαν; Ισως πρέπει να απαντήσουν κάποιοι από την πάλαι ποτέ ΔΕΠΑΝΟΜ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

parakritika.gr, φωτογραφίες: Μιχάλης Αλεξάκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί