ΕΣΔΑΚ: Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός μαϊμού των 37 εκατ. € που συνέταξε… ο εργολάβος!- Στον εισαγγελέα η υπόθεση και ΕΔΕ από Μαμουλάκη

Στην ακύρωση του διαγωνισμού για τη δημιουργία Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αμαρίου, προϋπολογισμού 37 εκατομμυρίων ευρώ, προχώρησε η ΕΕ του ΕΣΔΑΚ, λίγες μόνο ημέρες μετά την προκήρυξή του! Αιτία η απίστευτη διαπλοκή που αποκαλύφθηκε, με τον υποψήφιο εργολάβο να είναι ανάμεσα στους συντάκτες των όρων του διαγωνισμού, όπως παρουσίασε το Candiadoc!

Δείτε: Απίστευτα παιχνίδια με έργο 37 εκατ. € στην Κρήτη:- Υποψήφιος ανάδοχος στους συντάκτες της διακήρυξης! (εικόνες)

Η απόφαση της ακύρωσης αναρτήθηκε χθες στη Διαύγεια, ενώ δυο εβδομάδες πριν είχε αναρτηθεί η προκήρυξη της δημοπράτησης του έργου.

Πάντως στο σκεπτικό της δεν αναφέρονται παρά τυπικοί λόγοι, όμως οι πληροφορίες του Candiadoc αναφέρουν ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά μέσα στον ΕΣΔΑΚ, καθώς φαίνεται ότι μέσα στην υπηρεσία λειτουργεί ένα ολόκληρο σύστημα, για το οποίο έγινε λόγος, καθώς έχει εντοπιστεί και με άλλες αφορμές και με πολλούς τρόπους…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελία ήδη έχει ενημερωθεί αναλυτικά από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΕΣΔΑΚ, Χάρη Μαμουλάκη, ο οποίος επισκέφτηκε αντεισαγγελέα και έδωσε πλήρη στοιχεία και γι αυτήν αλλά και άλλες περιπτώσεις. Παράλληλα ο κ. Μαμουλάκης, ο οποίος ενημέρωσε και τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, και είχε τη σύμφωνη γνώμη του για την ακύρωση του διαγωνισμού, διέταξε ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί τί έχει συμβεί.

Δείτε την απόφαση ακύρωσης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί