Οι περίεργοι χειρισμοί που εκθέτουν και πάλι τον (γαλάζιο) πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης…

Κοινοποιήστε το άρθρο


Μπορεί να θέλει να κάνει «αντίσταση», μπορεί να κάνει τελικά «σπέκουλα»… Η στάση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης στο θέμα των προβλημάτων των πυρόπληκτων φοιτητών, δείχνει απλά ότι επιχειρεί να «παίξει» πολιτικά, από την πρώτη στιγμή.

Δείτε:

Πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης: Από τα μυστικά δείπνα του Κυριάκου μέχρι το «οχι» στον Γαβρόγλου για τους φοιτητές! (φωτο)

Ο υπουργός Παιδείας ζητάει να μείνουν σε ξενοδοχείο οι άστεγοι φοιτητές και ο πρύτανης τούς στέλνει σε… σκηνές!

Μέχρι και αυτή την ώρα αρνείται να εφαρμόσει σειρά αποφάσεων, επικαλούμενους λόγους γραφειοκρατίας ή άλλους, απλά για να προκαλέσει προβλήματα:

-Από την πρώτη στιγμή, ενώ το υπουργείο είχε ξεκαθαρίσει ότι αναλαμβάνει τη φιλοξενία και την κάλυψη των αναγκών των φοιτητών της Εστίας που κάηκε, εκείνος τους έστειλε σε σκηνές στο γυμναστήριο… Όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε, το έκανε ενώ υπήρχε η προσφορά επιχειρηματία για δωρεάν φιλοξενία τα δυο πρώτα βράδια! Δε χρειαζόταν, δηλαδή, καν να περιμένει υπουργική απόφαση!

-Τώρα έχει αφήσει χωρίς χρήματα τους φοιτητές, αν και το υπουργείο ανακοίνωσε ότι από τις 28 Σεπτεμβρίου έχει πιστώσει στον λογαριασμό του Πανεπιστημίου τα χρήματα! Αρχικά ο πρύτανης απάντησε ότι δεν έχουν δοθεί τα χρήματα και μετά ότι δεν ξέρει την υπουργική απόφαση για την εκταμίευσή τους!

Αν αυτά δεν είναι άθλια παιγνίδια, με εμφανείς στόχους από τον γαλάζιο πρύτανη, τότε τί είναι;

Candiot

Δείτε επίσης

Νέα ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Κρήτης μετά την καταγγελία φοιτητή – Τί απαντά στο Υπουργείο Παιδείας

Υπουργείο Παιδείας: Έχουν πιστωθεί τα λεφτά για τους πυρόπληκτους φοιτητές – Το Πανεπιστήμιο θα έπρεπε να αποδώσει το έκτακτο βοήθημα

Τί απαντά η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων φοιτητών

Απελπιστική η κατάσταση για τους φοιτητές μετά την πυρκαγιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η έμμεση απάντηση του υπουργού Παιδείας στην περίεργη στάση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης

Πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης: Από τα μυστικά δείπνα του Κυριάκου μέχρι το «οχι» στον Γαβρόγλου για τους φοιτητές! (φωτο)

Ο υπουργός Παιδείας ζητάει να μείνουν σε ξενοδοχείο οι άστεγοι φοιτητές και ο πρύτανης τούς στέλνει σε… σκηνές!Κοινοποιήστε το άρθρο

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί