Μητσοτάκης παίζει παλαμάκια, Στουρνάρας χορεύει, Αλέξης παρακολουθεί…

Με πολλές και συνεχείς προσπάθειες, είναι αλήθεια, η ΝΔ του Κυριάκου έχει προσπαθήσει επανειλημμένως να διαμορφώσει κλίμα “χάους” στη χώρα, με στόχο να πέσει η κυβέρνηση και να επιστρέψουν οι “σωτήρες” της καταστροφής. Από τους “παραιτηθείτε” μέχρι την προσπάθεια να διαμορφωθεί κλίμα ότι “καταρρέουν οι τράπεζες”, αυτές που στηρίχτηκαν όσο τίποτε άλλο στα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων, η ΔΕΗ και το Χρηματιστήριο, οι πολιτικοί πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι, παρέα με όλο το βούρκο της χώρας, τα μέσα της διαπλοκής.

Α, έχουν κι έναν Στουρνάρα, εκείνον τον υπουργό Οικονομικών του Σαμαρά και του Βενιζέλου, τον οποίο, λίγο πριν χάσουν τις εκλογές, φύτεψαν κεντρικό τραπεζίτη για να έχουν τον άνθρωπό τους στα πόδια των επόμενων.

Μην έχετε αμφιβολίες ότι το δακτυλάκι του το κούνησε και τώρα ο Στουρνάρας. Μην αμφιβάλετε ότι το παιγνίδι των κερδοσκόπων στο Χρηματιστήριο, μέσω της τραπεζικής πολιτικής, το οδήγησε ή το καθοδήγησε.

Ο “άλλος πόλος” στη διοίκηση της οικονομίας είναι ο άνθρωπος. Κάποιοι παίζουν παλαμάκια, εκείνος χορεύει, και μετά ανησυχεί εκείνος που παίζει τα παλαμάκια, ο Κυριάκος και το σύστημά του!

Δε φταίει όμως κανείς, παρά εκείνοι που επέτρεψαν ακόμα και σήμερα στον Στουρνάρα να παίζει τα δικά του παιχνίδια. Από τα μνημόνια μέχρι σήμερα.

Εκείνος βεβαίως δεν έχει ούτε την τσίπα ούτε και τον λόγο να παραιτηθεί, καθώς έχει το ρόλο του προβοκάτορα για λογαριασμό όλου αυτού του σκότους και της διαπλοκής.

Η κυβέρνηση, όμως, ο πρωθυπουργός, δεν έχουν καταφέρει να τον μαζέψουν ή να του δώσουν την κλωτσιά. Τον τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορούν να τον βρουν.

Πόσο ακόμα θα επιτρέπουν στη σάπια εφεδρεία του ολοσάπιου συστήματος να βάζει τρικολοποδιές;

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί