Οι στενές επαφές Αυγενάκη- Σχοιναράκη και μια… πρόβα για την υποψηφιότητα στο δήμο Ηρακλείου!

Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί, η πρώην νομάρχης Ηρακλείου και επί χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βαγγελιώ Σχοιναράκη, εξελέγη πρόεδρος στον Πολιτικό Σύνδεσμο Γυναικών (φορέα που συγκροτούν τα κόμματα της βουλής, πλην ΧΑ, με εναλλασσόμενη προεδρία) με τη στήριξη της ΝΔ. Και μάλιστα πρώτος έσπευσε να της απευθύνει συγχαρητήρια, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, σημειώνοντας:

“Συγχαίρουμε θερμά την Ηρακλειώτισσα Κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη για την ανάδειξή της στην θέση της Προέδρου του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών, μια σημαντική επιτυχία που επετεύχθη χάρη και στη στήριξη των στελεχών μας.

Η προώθηση και εφαρμογή πολιτικών ίσων ευκαιριών για τα δύο φύλα, σε όλους τους τομείς της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής ζωής, σε  όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς, δημόσια αξιώματα και κέντρα λήψης αποφάσεων, αποτελεί για όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, μια πραγματική πρόκληση για το παρόν και το μέλλον”.

Αυτή όμως η συνεργασία ΝΔ- Σχοιναράκη φαίνεται ότι είναι μια πρόβα για το τί έρχεται, και μάλιστα για το λόγο αυτό υπάρχει έντονη αντίδραση από το ΚΙΝΑΛ, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, που φαίνεται ότι σκέφτεται ακόμα και διαγραφή για το στέλεχος και πρώην βουλευτή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η συνεργασία ουσιαστικά προαναγγέλλει (κάτι σαν… “έρευνα αγοράς” για το χώρο της ΝΔ) τη στήριξη της κ. Σχοιναράκη από τη ΝΔ για την υποψηφιότητα στο δήμο του Ηρακλείου! Ενώ άλλες πηγές μιλούν ακόμα και για στήριξη στην περιφέρεια Κρήτης, εφόσον τελικά δεν προκύψει στήριξη στον Αρναουτάκη.

Εντάξει, για εκείνους που γνωρίζουν η στήριξη Αυγενάκη (ΝΔ, δηλαδή, για το Ηράκλειο) στην κ. Σχοιναράκη δεν είναι ένας κεραυνός εν αιθρία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί