Καταστράφηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που φυλάσσονταν στην Κρήτη

Mια υπόθεση πρωτοφανής για τα δεδομένα της Ιεράπετρας που έφερε την αποκάλυψη περισσότερων από 1.300 κιλών ναρκωτικών τα οποία κρύβονταν στα αμπάρια ενός σκάφους που ταξίδευε από τη Συρία και χρειάστηκαν δύο μέρες μέχρι να εντοπιστούν, έληξε χθες τουλάχιστον σε ένα της κομμάτι.

Κι αυτό γιατί οι ποσότητες της «σοκολάτας» που εντοπίστηκαν τον περασμένο Μάρτιο βρίσκονταν φυλασσόμενες στην Ιεράπετρα από το προσωπικό του Λιμεναρχείου και πλέον έχουν καταστραφεί.

Όπως λέει ο Λιμενάρχης κ. Παπαδάκης, χρειάστηκε να παρθεί ειδική άδεια με εισαγγελικό βούλευμα για να καταστραφεί η μεγάλη ποσότητα και παράλληλα να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος. Τελικά βρέθηκε ένας ειδικός κλίβανος στο Ηράκλειο και έτσι με την παρουσία του Εισαγγελέα Λασιθίου οι ποσότητες μεταφέρθηκαν και κάηκαν την Δευτέρα και χθες Τρίτη.

Ο κ. Παπαδάκης ανέφερε πως το θέμα αυτό απασχολούσε ιδιαίτερα το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας αφού για σειρά μηνών το Λιμεναρχείο λάμβανε πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας και απασχολούσε προσωπικό για την φύλαξη των ποσοτήτων και πλέον η υπηρεσία απελευθερώνεται σε σημαντικό βαθμό.

Ράδιο Λασίθι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί