΄Προς ακύρωση η ελληνογερμανική συνέλευση του.. Φουχτελάκη (του Σταύρου), μετά τις αντιδράσεις των δημάρχων της Κρήτης

Προς ακύρωση οδεύει η ετήσια ελληνογερμανική συνέλευση, του οργάνου που έστησαν στην Ελλάδα με την αρχή των μνημονίων, οι Γερμανοί δια του τοποτηρητή τους, Φούχτελ (Φουχτελάκη τον ονομάζει φιλικά ο περιφερειάρχης Κρήτης, ένας από τους λίγους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης που αντιμετωπίζει θετικά τον άνθρωπο της Μέρκελ και το όργανο που συγκρότησε). Η συνέλευση, που οργάνωνε ο Φούχτελ με τη συνεργασία του Σταύρου Αρναουτάκη, και τη χορηγία της ΚΕΔΕ, ήταν προγραμματισμένη να γίνει 1-3 Νοεμβρίου στη Χερσόνησο, ενώ υπήρχε και σχεδιασμός να έλθει η Γερμανίδα καγκελάριος.

Οι αντιδράσεις όμως που υπήρξαν στο συνέδριο της Βιάννο, το οποίο έγινε πριν από λίγες ημέρες με αφορμή το Ολοκαύτωμα, φαίνεται ότι έδωσαν ένα σαφές μήνυμα κι έτσι πλέον αναζητείται άλλη περιφέρεια για την πραγματοποίησή της.

Εκτός από το ψήφισμα του συνεδρίου της Βιάννου, το οποίο υπέγραφαν οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης στην Κρήτη με σαφέστατες αιχμές για την περιφέρεια αλλά και το δήμο Χερσονήσου που ανέλαβε να φιλοξενήσει τη συνέλευση, στις αντιδράσεις προστέθηκαν ακόμα και αυτές μέσα από τη διοίκηση της χορηγού Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Κι όχι μόνο από την παράταξη της αριστεράς, αλλά και από αυτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

 

Δείτε

Ο φοβερός «Φουχτουλάκης» του Στ. Αρναουτάκη, ή πώς οι δήμαρχοι της Κρήτης αδειάζουν τον περιφερειάρχη, φίλο του Φούχτελ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί