Διπλωματική παρέμβαση της Αθήνας μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις Ζάεφ για τη Μακεδονία – Ανασκεύασε το σκοπιανό πρακτορείο – ΒΙΝΤΕΟ

Άρον άρον μαζεύει τις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ μετά τις “φωτιές ” που άναψε τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Βουλγαρία, όταν, μιλώντας στο σκοπιανό πρακτορείο ΜΙΑ , είπε ότι “η μόνη Μακεδονία που υπάρχει στον κόσμο είναι η δική μας”.

Το ΜΙΑ με νέο τηλεγράφημά του ανασκεύασε το επίμαχο σημείο των δηλώσεων Ζάεφ που προκάλεσαν σάλο τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1, ασκήθηκε πίεση από την ελληνική πλευρά που δυσαρεστήθηκε μετά τις δηλώσεις για τις οποίες ο Ζόραν Ζάεφ είπε ότι παρερμηνεύτηκαν.

Συγκεκριμένα ο Σκοπιανός πρωθυπουργός δήλωσε αρχικά στο ΜΙΑ: “Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία της Διασποράς μας για την προσθήκη της “Βόρειας” στην ονομασία μας καθώς δεν είναι εύκολο να το δεχτούμε. Αλλά δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία στον κόσμο εκτός από τη δική μας. Το βόρειο μέρος της Ελλάδας, είναι Ελλάδα, το δυτικό μέρος της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Αλλά αυτή είναι η δική μας Μακεδονία και δεν μπορεί να υπάρξει άλλη στον κόσμο”.

Για να δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1 κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί