Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Σταύρο αρχηγό (που προσπάθησε να… κρυφτεί)!- Η συνάντηση στο Ηράκλειο (φωτο)

Το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής δηλαδή όπως έχει μετονομαστεί, πραγματοποίησε χθες συνάντηση στο Ηράκλειο, με ομιλητή τον γραμματέα Μανόλη Χριστοδουλάκη. Η συνάντηση είχε θέμα “Όλοι μαζί ενωμένοι για τη νίκη”.

Το ενδιαφέρον δεν είναι βέβαια η συνάντηση των μελών και φίλων του ΚΙΝΑΛ, αλλά το γεγονός ότι στις πρώτες θέσεις (με προσπάθεια αυτή τη φορά να μην είναι στο κέντρο, αλλά… πιο απόμερα για να μην καταγράφουν και τόσο καθαρά οι κάμερες) ήταν ο… υπεράνω κομμάτων, Σταύρος Αρναουτάκης, που δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι το ΠΑΣΟΚ, αλλά θέλει να στηριχτεί από όλους, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ!

Φυσικά το Candiadoc έχει επισημάνει ότι το πρόβλημα με τον κ. Αρναουτάκη δεν είναι απλώς ότι είναι ΠΑΣΟΚ.

Δείτε: Το θέμα με τον Αρναουτάκη δεν είναι απλώς ότι ανήκει στο ΠΑΣΟΚ…

Είναι ότι στην Κρήτη εκφράζει το σύστημα του παλαιοκομματισμού, με ό,τι σημαίνει αυτό: αδιαφάνεια, πελατειακές σχέσεις, ρουσφέτια, εξαγορά συνειδήσεων, μέσω “χοντρών πακέτων” στην πλειοψηφία των μέσων, για τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

Είναι, με απλά λόγια, ό,τι έχει σήμερα απέναντί της η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα: το σύστημα της διαπλοκής και των πελατειακών σχέσεων.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στη σελίδα του Κίνημα Αλλαγής Ηρακλείου, με τον σημερινό περιφερειάρχη Κρήτης να προσπαθεί να “κρυφτεί” στην “πλάτη” της τηλεοπτικής κάμερας! Εκεί βεβαίως ήταν και σχεδόν όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί