Ανακοίνωση από το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Ηρακλείου

Η ανακοίνωση από το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Ηρακλείου για την υπογραφή επέκτασης και υποχρεωτικής εφαρμογής της Κλαδικής Σύμβασης των Ξενοδοχοϋπαλλήλων όλης της χώρας:

Χαιρετίζουμε την ομόφωνη απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας στη σημερινή συνεδρίαση, που προτείνει στην Υπουργό Εργασίας την υπογραφή επέκτασης και υποχρεωτικής εφαρμογής της Κλαδικής μας Σύμβασης Ξενοδοχοϋπαλλήλων όλης της χώρας. Οι αγώνες που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα και που σαν προτεραιότητα και στόχο είχαν την υποχρεωτικότητα και επεκτασιμότητα καρποφόρησαν. Ο αγώνας θα συνεχιστεί και θα είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους για την εφαρμογή και την τήρηση της συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Η συλλογική ρύθμιση στα ξενοδοχεία του νομού μας δημιουργεί ένα νέο τοπίο στις εργασιακές σχέσεις, αποκαθιστά σε σημαντικό βαθμό την αγοραστική δύναμη όλων των εργαζομένων, θέτει όρους ισότητας στις αμοιβές αλλά και στις εργασιακές σχέσεις στον κλάδο.

Καλούμε τους συνάδελφους ξενοδοχοϋπάλληλους να δώσουν την δύναμη στο Σωματείο συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν για να εκλέξουν μια νέα διοίκηση που θα μπορεί να αγωνιστεί μαζί με τους εργαζόμενους και να δώσει λύσεις.

Υπεγράφη η επέκταση της ΣΣΕ των εργαζομένων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί