Κάποια κυρία Καϊλή τα έβαλε με τους άνεργους που παίρνουν επίδομα! (βίντεο)

H ευρωβουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, έβαλε στον ίδιο σάκο όλους τους άνεργους της χώρας ως «τεμπέληδες σαν τον Καρανίκα που φυτοζωούν» και πολύ κακώς λαμβάνουν επιδόματα σε σημερινή της εμφάνιση στον ΣΚΑΪ.

«Τα χρήματα είναι συγκεκριμένα, άρα από πού τα παίρνει; Τα στερείται η αγορά. Στην Ελλάδα όταν μιλάμε για επενδύσεις μιλάμε για δύο πράγματα. Το ένα είναι η ανάπτυξη, το δεύτερο είναι το ξεπούλημα. Επενδύσεις για την ανάπτυξη δεν έχουμε δει, γιατί κάθε μέρα κλείνουν επιχειρήσεις. Άρα τι κάνουμε; Δίνουμε επιδόματα σε τύπους σαν τον Καρανίκα, οι οποίοι είναι τεμπέληδες, φυτοζωούν χωρίς να θέλουν να εργαστούν», είπε ευθαρσώς η σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα σε όλους τους losers που δεν βρίσκουν δουλειά.

Να σημειωθεί πως σε μία Ελλάδα με αυξημένα ποσοστά ανεργίας τέτοιες δηλώσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο της είδησης που κυκλοφορεί από σήμερα το πρωί πως οι θεσμοί θεωρούν βιώσιμο το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, μετά από τις επαφές με το οικονομικό επιτελείο, και δεν μιλούν πλέον για αναβολή του (νομοθετημένου) μέτρου για τη μείωση των συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου αλλά για ακύρωσή του.

Ορμώμενη από αυτή την είδηση (και μάλλον απογοητευμένη στο άκουσμα της) η κυρία Καϊλή άρχισε να διατυπώνει τη δική της θεωρία για τους χειρισμούς της κυβέρνησης του ζητήματος της ανεργίας. Όμως «ξέφυγε» με αποτέλεσμα να καταλήξει να λέει πως οι άνεργοι της χώρας φυτοζωούν και δεν θέλουν να εργαστούν.

Όπως είναι φυσικό οι παραπάνω δηλώσεις έχουν προκαλέσει σφοδρότατες αντιδράσεις στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί