Κρήτη: Μεγάλες καταστροφές από τις πρώτες βροχές (φωτο)

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η πρώτη φθινοπωρινή βροχή στην πρόσφατα αναπλασμένη ακτή Παπανικολή στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας Χανίων, όπως μεταδίδει το zarpanews.gr.

Οι πρώτες πρωινές μπόρες που έπεσαν στα Χανιά, έφεραν πέτρες και χώματα σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού που πρόσφατα ολοκληρώθηκε από τις εργασίες, ωστόσο τα μισοτελειωμένα και παρετημένα έργα στις κάθετες οδούς που οδηγούν, προκάλεσαν τις εικόνες που δημοσιεύει το zarpanews.gr από το σημείο:

Λάσπη και κοτρόνες από την αρχή της παραλιακής, μεταφέρθηκαν με τα νερά της βροχής μέχρι και μέσα στους χώρους των καταστημάτων με τους επιχειρηματίες να είναι σε απόγνωση για το τι θα γίνει από δω και πέρα μέχρι το χειμώνα.

Μάλιστα όπως διακρίνεται, μέρος του έργου στην οδό Πετρώφ από την πλατεία Βαφέ έχει καταστραφεί, αφού τα ορμητικά νερά ξήλωσαν ένα κομμάτι από την άσφαλτο που στρώθηκε πριν από λίγο καιρό.

Περίοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους στο zarpanews.gr, για το που θα οδηγηθεί αυτή η κατάσταση με τον χειμώνα να είναι προ των πυλών και τους ιθύνοντες να μην ξεκαθαρίζουν τι μέλει γενέσθαι με τις εργασίες στην περιοχή.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ξανα βρέξει σε σύντομο χρονικό διάστημα και με την ίδια ένταση, θα έχουμε την ίδια κατάσταση για τρίτη συνεχή φορά μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα!

Δείτε επίσης

Ο δρόμος του Ηρακλείου που καταδικάστηκε να πλημμυρίζει σε κάθε βροχή… (βίντεο)

Έντονες βροχοπτώσεις στην Κρήτη: Πλημμύρισαν δρόμοι στο Ηράκλειο και σημεία στον ΒΟΑΚ (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί