Τριπλή διάκριση στο Βενιζέλειο για τις υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών και των ασθενών

Ακόμη μια μεγάλη Πανελλαδική διάκριση για το Βενιζέλειο, καθώς στα Healthcare Business Award 2018, απέσπασε τρία βραβεία, ένα Gold και δύο Bronze, για τις υπηρεσίες που αναπτύσσει προς όφελος των πολιτών και των ασθενών.
Συγκεκριμένα ο Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζελείου, κ Γιώργος Μοσχοβάκης, είδε το όραμα και το έργο του να δικαιώνεται, καθώς ώς εμπνευστής ενός φιλόδοξου σχεδίου, εισήγαγε, σε συνεργασία με το τμημα Πληροφορικής του Νοσοκομείου, νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, λειτουργίες και διαδικασίες, οι οποίες εν πολλοίς έχουν απλουστεύσει την πρόσβαση των ασθενών στο Βενιζέλειο, όπως π.χ στο Τμημα Επειγόντων Περιστατικών.
Ταυτόχρονα δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα στους ασθενείς να εξυπηρετούνται απο το σπίτι τους, λαμβάνοντας τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων, μεσω της νέας ιστοσελίδας του Νοσοκομείου www.venizeleio.gr.


Επίσης το Βενιζέλειο βραβεύτηκε για την εφαρμογή του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης νοσηλείας ” Πανάκεια ”, ένα σύστημα όπου ουσιαστικά ενοποιεί όλα τα Νοσοκομεία της Κρήτης σε ένα ενιαίο σύστημα επικοινωνίας και βοηθάει εν πολλοίς τους ασθενείς αλλά και το προσωπικό του Νοσοκομείου.
Συγκεκριμένα τα Βενιζέλειο τιμηθηκε με:

1) Tο Gold βραβείο για τις ”Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες μέσω της ιστοσελίδας www.venizeleio.gr
2) Το Bronze βραβείο για το ” Μοντέλο Ηλεκρονικής Εποχής στο Τ.Ε.Π ”
3) Το Βronze βραβείο για το ” Πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης Νοσηλείας ΠΑΝΑΚΕΙΑ ”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί