«Πάρε θέση»: Γίνε διασώστης για μια μέρα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, στο Ηράκλειο

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης μάς προσκαλεί να «Πάρουμε Θέση» στο διασωστικό σκάφος «ΕΥΡΩΠΗ» και να γίνουμε όλοι διασώστες για μια μέρα, συμμετέχοντας δωρεάν στην Πανελλήνια δράση της « Πάρε Θέση 2018 », που για το Ηράκλειο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου. Οι διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θα βρίσκονται στη προβλήτα παραπλεύρως του καφέ «ΜΑΡΙΝΑ» για να υποδεχτούν και να επιβιβάσουν στο σκάφος της ομάδας όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία μιας επιχείρησης διάσωσης στη θάλασσα, να ενημερωθούν για τα μέτρα αυτοπροστασίας και την ασφάλεια στο υδάτινο στοιχείο και πως θα μπορούν να βοηθήσουν κάποιον που κινδυνεύει στη θάλασσα. Επίσης, θα ενημερωθούν για τις δυνατότητες του υπερσύγχρονου διασωστικού σκάφους και θα γνωρίσουν τον εξοπλισμό και τα μέσα που χρησιμοποιούνται στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/09/18 από : 17.30 έως 20.30 και το Σαββατοκύριακο από : 10.00 έως 14.00 και από 17.30 έως 20.30.
Yπό την εποπτεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
Ευχαριστούμε τους Υποστηρικτές της δράσης: Captain Hook Γενιτσαρίδης Πρόδρομος Νερά Ρούβας (Αναπτυξιακή Εταιρεία Γέργερης Α.Ε.) Super Creta Gas Σταύρος Κουμούλας Α.Ε.
Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο: Δελτίο Συμμετοχής για το “ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ 2018”

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.6959993910 (Ζαχαριουδάκης Βαγγέλης Υπεύθυνος δράσης).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί