Κρήτη: Επιτέθηκαν σε πρόεδρο δημοτικής κοινότητας την ώρα του συμβουλίου!

Επίθεση σε βάρος του με βιαιοπραγίες από πολίτες καταγγέλλει με δημόσια επιστολή του ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σούδας, Κώστας Φωκάς:

“Με αφορμή τα ‘‘αρνητικά’’ γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο χθεσινό (10-09-2018) συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Σούδας, και την πρωτοφανή λεκτική – και όχι μόνον … – επίθεση που δέχθηκα, από παραβρισκόμενους πολίτες και μέλη του συμβουλίου, έχω να δηλώσω τα εξής:

Για την αντιπλημμυρική προστασία της Σούδας, τον καθαρισμό των αγωγών, των χαντακιών, των ρεμάτων, και των φρεατίων, αποκλειστικά αρμόδια υπηρεσία είναι η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων.

Για την ολοκλήρωση των εργασιών στον ποταμό Μορώνη, και την αντιπλημμυρική προστασία της εν λόγω περιοχής (Λειβάδια και Κάτω Σούδα), αρμόδια – υπεύθυνη υπηρεσία είναι η Περιφέρεια.

Για την δική μου παρέμβαση στις παραπάνω υπηρεσίες, σχετικά με τα συγκεκριμένα προβλήματα της Σούδας, αλλά και με πολλά άλλα, διαχρονικά, από τότε που εξελέγην Πρόεδρος στην Δημ. Κοινότητα Σούδας, έχω να καταθέσω πολλούς φακέλους με έγγραφα, προτάσεις, και παρουσίες μου σε συναντήσεις και συμβούλια (σε πολλά από τα οποία η παρουσία μου ήταν μάλιστα προαιρετική …).
Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να γίνω ο σάκος του μποξ για μικρές ή μεγάλες ολιγωρίες υπηρεσιακών παραγόντων.
Δηλώνω ότι εάν επαναληφθεί παρόμοιο επεισόδιο τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.
Ζητάω συγνώμη εάν παρεκτράπηκα (κάτι που έκανα δημόσια και εκείνη την ώρα), και ‘‘κατέβηκα’’ στο επίπεδο συγκεκριμένου ανθρώπου που βιαιοπράγησε εναντίον μου.
Στο μέλλον δεν θα επιτρέψω να επαναληφθούν παρόμοια επεισόδια σε συνεδρίαση συμβουλίου” αναφέρει στην επιστολή του.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί