Η πρόγνωση του καιρού

Παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και πιθανον μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά – ημιορεινά, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 15 έως 35 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και πιθανή βροχή στα ορεινά. Το θερμόμετρο από 21 έως 33 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και πιθανές βροχές στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος από 15 έως 34 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 31 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος από 18 έως 35 βαθμούς.
Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί