Το ελικόπτερο και οι διακοπές με τον καναλάρχη- Οι σχέσεις διαπλοκής, που φτάνουν από τα Χανιά μέχρι το Πόρτο Χέλι

Με ελικόπτερο του ΑΝT1, πήγαν στο Πόρτο Χέλι από τα Χανιά, Κυριάκος και Μαρέβα.

Όπως αποκάλυψε το Documento, να ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 προσγειώθηκε στα Χανιά στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και σε αυτό επιβιβάστηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Το απόγευμα, ακόμα ένα ελικόπτερο, του ίδιου ομίλου έχοντας τον ίδιο προορισμό, παρέλαβε από το ίδιο σημείο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Προορισμός και των δύο ήταν το Πόρτο Χέλι, όπου βρίσκεται η βίλα Κυριακού, καταδεικνύοντας τις στενές σχέσεις του προέδρου και της συζύγου της ΝΔ με τον όμιλο ΑΝΤ1.

Εξάλλου, οι στενές αυτές σχέσεις είναι εμφανείς, καθώς η τακτική του ομίλου, καθ΄όλο το διάστημα των συνεχιζόμενων αποκαλύψεων για το “who is who” και τις κινήσεις της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η θέση του είναι απλώς ότι… «χτυπάνε τη σύζυγό του Κυριάκου», μια στήριξη που κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί.

Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού οι σχέσεις του ομίλου ΑΝΤ1 με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη… “συσφίγγονται” και μέσω της Endeavor, του οργανισμού στον οποίο η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ είναι ιδρύτρια και αντιπρόεδρος του ΔΣ.

Μέλος του ΔΣ έχει διατελέσει και ο Θοδωρής Κυριακού…

Το σχόλιο του Παύλου Πολάκη

Με σκωπτικό ύφος τρολάρει και επικρίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Τους χαρακτηρίζει υποκριτές, λαμόγια και διαπλεκόμενους.

Με αφορμή την μεταφορά τους με το ελικόπτερο του κ. Κυριακού, ιδιοκτήτη δύο καναλιών (ΑΝΤ1 και Μακεδονία), διαβάστε τι έγραψε ακριβώς στο Facebook ο κ. Πολάκης:

….και κει που περίμενα να καταθέσει επερώτηση ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος: “πως τολμήσατε να μεταφέρετε με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο τους στρατιωτικούς μας απο την Τουρκία,ποσο κόστισαν τα καύσιμα ;;;;κλπ κλπ” ΝΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ πως ο Κυριάκος και Μαρεβα πέταξαν με το ελικόπτερο του Αντενα απο χανια σε Πορτο Χέλι το Σάββατο σε δυο πτήσεις μαλιςτα !!!!(ένας το πρωί ένας το απόγευμα ) ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί