Στα… γαλάζια ο πράσινος περιφερειάρχης Κρήτης!- Οι επαφές με τον Κ. Μητσοτάκη για τη στήριξή του από τη ΝΔ (εικόνες)

Τις επαφές Μητσοτάκη – Αρναουτάκη για τη στήριξη του νυν περιφερειάρχη και στελέχους του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, επιβεβαιώνει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Real News του Νίκου Χατζηνικολάου. Για τις επαφές αυτές το Candia σάς έχει πληροφορήσει πολύ καιρό τώρα, έχοντας σημειώσει ότι ο Στ. Αρναουτάκης είναι “κοντά” στη στήριξη από τη ΝΔ, αλλά προσπαθεί να κρατήσει ανοικτή και την “πόρτα” του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη σφοδρή αντίδραση των στελεχών του κόμματος της αριστεράς στο Ηράκλειο.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο νυν περιφερειάρχης έχει χρηματοδοτήσει από την περιφέρεια δραστηριότητες του Ιδρύματος Μητσοτάκη, ενώ σε εκδήλωση στα Χανιά στη μνήμη του πρώην πρωθυπουργού, η Ντόρα Μπακογιάννη είχε χαρακτηρίσει τον Σταύρο Αρναουτάκη “περιφερειάρχη της καρδιάς μας”!

Τί έγραψε τώρα η Real; Απλά επιβεβαίωσε ότι ο Σταύρος “παίζει” με τη ΝΔ.

Ιδού η αναφορά σε σχετικό ρεπορτάζ, με πηγές από τη ΝΔ:

“Στην Περιφέρεια Κρήτης, ο Σταύρος Αρναουτάκης μπορεί να εκλέχτηκε με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει επαφή με τον Κυρ. Μητσοτάκη. Μάλιστα, κατά την περιοδεία του προέδρου της Ν.Δ. στο νησί πέρυσι, υπήρξε συνάντηση στην περιφέρεια, με πολλούς να υποστηρίζουν πως ο Στ. Αρναουτάκης θα μπορούσε να στηριχθεί από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Βέβαια, στο ενδιάμεσο και ο ίδιος ο περιφερειάρχης πλέον θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και να βγει απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως σημειώνει κομματική πηγή. Σε κάθε ενδεχόμενο, η Πειραιώς δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή λόγω και της καταγωγής του Κυρ. Μητσοτάκη, ενώ ήδη εξετάζεται και η περίπτωση άλλου πετυχημένου αυτοδιοικητικού”.

 

Τα γράφουμε καιρό, για εκείνους που επιμένουν ότι ο πράσινος περιφερειάρχης Κρήτης μπορεί να υποστηριχτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ…

 

Δείτε το δημοσίευμα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί