Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Κρήτης για την Ευρωπαϊκή διάκριση της Μαρίας Μπελιμπασάκη

Τα θερμά του συγχαρητήρια στη Μαρία Μπελιμπασάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 400μ., στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στο συγχαρητήριο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης αναφέρει, ότι η Μαρία Μπελιμπασάκη με την νέα διάκριση της στον Ευρωπαϊκό στίβο κάνει υπερήφανους την Κρήτη, όλους τους Κρητικούς, τους Έλληνες, και Ιδιαίτερα την Περιφέρεια Κρήτης που ειχε συνεργασία και την στήριξε στο ξεκίνημα της στο νησί και στην αθλητική της πορεία.
Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρει:

“Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη συμπατριώτισσα μας Μαρία Μπελιμπασάκη που μας έκανε υπερήφανους για άλλη μια φορά ως Κρητικούς και ως Έλληνες με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο. Η Μαρία Μπελιμπασάκη απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι, με συστηματική δουλειά, θέληση, επιμονή, οι προσπάθειες επιβραβεύονται. Αγαπητή Μαρία σε ευχαριστούμε για τις μεγάλες χαρές που μας προσφέρεις στον κλασσικό αθλητισμό και παραλληλα νιώθουμε υπερήφανοι που συνεργαστήκαμε ως Περιφερεια στο ξεκίνημα σου που αποτέλεσε την βάση για τις μεγάλες και διεθνείς διακρίσεις που απολαμβάνουμε όλοι σήμερα”.  

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Κρήτης τον Ιούλιο του 2016 είχε τιμήσει για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς του Ρίο τους Κρητικής καταγωγής αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, ανάμεσά τους και την Μαρία Μπελιμπασάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί