Πνιγμός 62χρονου στην Κρήτη

Χωρίς να δώσει σημεία ζωής, κατέληξε ο 62χρονος άνδρας, κάτοικος Παχειάς Αμμου, ο οποίος λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου ανασύρθηκε από τη θάλασσα, στην παραλία της Παχειάς Αμμου.

Ο άτυχος άνδρας έκανε βόλτα στην προκυμαία και κάποια στιγμή, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τις αισθήσεις του και χάνοντας την ισορροπία του έπεσε στη θάλασσα. Έγινε αντιληπτός από απέναντι και στο σημείο έσπευσαν κάποιοι, και τον ανέσυραν έξω στην ακτή, μεταξύ των οποίων συγγενείς του.

Δύο γιατροί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα κοντά εφάρμοσαν ό,τι προβλέπεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, προκειμένου ο 62χρονος να ανακτήσει τις αισθήσεις του, χωρίς όμως επιτυχία.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που είχε ειδοποιηθεί εν τω μεταξύ, ο άνδρας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου οι γιατροί εφάρμοσαν το πρωτόκολλο που προβλέπεται, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πνεύμονες του 62χρονου ήταν γεμάτοι θαλασσινό νερό, γεγονός που πιστοποιεί το θάνατό του από πνιγμό. Τα αίτια στα οποία οφείλεται η απώλεια της ισορροπίας και η πτώση του στη θάλασσα θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία που θα γίνει.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, κλιμάκιο του οποίου έσπευσε στην Παχειά Άμμο.

anatolh.com

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί