Η «συγγνώμη» της Αυλωνίτου για τη φράση κατά του Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Συγγνώμη για την τοποθέτησή της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου χαρακτήρισε τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ σχετικά με τη φωτιά στο Μάτι, τα θύματα και τους εγκαυματίες «π@@@@@α και τεράστιες κοτσάνες» ζήτησε κατόπιν παρέμβασης του γραμματέα παραγωγικών τομέων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Βασίλη Ξυπολυτά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

«Ήταν λάθος, αν αυτό καλύπτει», είπε χαρακτηριστικά σε εκπομπή στο «Κανάλι Ένα» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού είχε προηγηθεί η παρέμβαση του κ. Ξυπολυτά, ο οποίος υποστήριξε πως θα αποχωρούσε από πάνελ, αν η κα. Αυλωνίτου δεν ζητούσε συγγνώμη για τη δήλωση αυτή.

«Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι εκείνη τη στιγμή χρησιμοποίησα μία λέξη που δεν χρησιμοποιείται στον πολιτικό διάλογο ασχέτως αν η αντιπολίτευση χρησιμοποιεί τέτοιου είδους λέξεις εναντίον όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του Πρωθυπουργού», είπε ακόμη η κα. Αυλωνίτου και πρόσθεσε: «Το παίρνω πίσω. Απλά δεν ξέρει τι λέει, είναι άσχετος με το θέμα. Και για τη συγκεκριμένη έκφραση, ναι, ζητώ συγγνώμη. Έπρεπε να το πω με άλλο τρόπο».

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί