Ζητείται… νερό στο Ρέθυμνο!

Μας γράφει πολίτης από το Ρέθυμνο:

Καλημέρα σας από την πόλη που υπερηφανεύεται ότι ποτέ δεν ξεμένει από νερό!!! Αυτός είναι ο λόγος που σχεδόν κανένας δεν έχει ντεπόζιτο στο Ρέθυμνο. Όταν λοιπόν ήρθα να μείνω λόγω δουλειάς και νοίκιασα σπίτι, στην ερώτηση μου γιατί δεν έχουμε ντεπόζιτα στην πολυκατοικία, μου είπαν: Τι να το κάνεις το ντεπόζιτο εδώ δεν κόβεται ποτέ το νερό!!!

Έλα όμως που εδώ και 15 μέρες μας το κόβουν καθημερινά για πολλές ώρες και 2-3 φορές την μέρα. Η αγαπημένη ώρα διακοπής είναι το μεσημέρι. Γυρνάς από την δουλειά και δεν μπορείς να πας ούτε τουαλέτα. Σήμερα (χθες) 8/8 αποφάσισαν να μην μας ταλαιπωρούν με συνεχείς διακοπές και την έκαναν μια και καλή. Από την μια το μεσημέρι χωρίς νερό (11 το βράδυ) και συνεχίζουμε.

Να δώσω και πολλά “συγχαρητήρια” στην ΔΕΥΑΡ. Σε 15 μέρες έχω πάρει 30 τηλέφωνα, φωνή υπαλλήλου δεν άκουσα ποτέ. Πάντα ηχογραφημένο μήνυμα στο οποίο κύριο μέλημά τους είναι να μας ενημερώσουν ότι δεν φταίνε αυτοί. Επίσης μας ενημερώνουν πάντα μέσω μηνύματος ότι θα έχουμε μερικές ώρες διακοπή, σήμερα είπαν 4 (έχουμε περάσει τις 10). Και αν είσαι και ενοχλητικός και επιμείνεις, μετά το μήνυμα γίνεται η κλήση σου προώθηση στον τηλεφωνητή κάποιου κινητού (κινητό έκτακτης ανάγκης?) του οποίου η θυρίδα είναι πάντα γεμάτη.

Μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει ζημιά στο δίκτυο αλλά αυτή την αδιαφορία απέναντι στον ΠΟΛΙΤΗ που δεν έχει νερό τόσες μέρες δεν μπορώ να την καταλάβω.

Η απελπισία μας έχει ξεπεράσει την απλυσιά μας.

Αντε και καλό μας καλοκαίρι….

Φ.Κ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί