Τα θαυμαστά "πολιτικά επιχειρήματα" του... μπιτ Κεγκέρογλου, περί "καταδοτών", "πορτιέρηδων" και άλλων θολών εν κρανίω!

Ο πολιτικός λόγος του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου είναι γνωστό πόσο "υψηλού επιπέδου" είναι. Και το απέδειξε για μια ακόμα φορά σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Θέμου Αναστασιάδου, επαναφέροντας τις αναφορές περί "καταδοτών" για εκείνους από το ΠΑΣΟΚ που ακολουθούν τον ΣΥΡΙΖΑ, και διανθίζοντας τον "πλούσιο" λόγο του με... μπιτ και "επιχειρήματα" του τύπου "είχαμε τον Τόσκα Πορτιέρη στον Μπεγλίτη" και άλλα περίφημα, που δείχνουν πολλά...

Διαβάστε τί είπε και για τον Πολάκη:

«Εμείς τον Νίκο Τόσκα τον είχαμε πορτιέρο, για να ελέγχει ποιος μπαίνει στο πολιτικό γραφείο του Μπεγλίτη, δεν τον είχαμε υπουργό, είναι μπιτ άχρηστος», ανέφερε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, απαντώντας στην κριτική ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. 

Με σκληρές εκφράσεις, αναφέρθηκε και στον ρόλο της περιφέρειας, αλλά και σε αυτόν του πρώην γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη.

«Οι άνθρωποι της Περιφέρειας είναι άχρηστοι, δεν μπορούν να βάλουν την μια πέτρα πάνω στην άλλη. Μπιτ άχρηστος είναι και ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας», ανέφερε.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, είπε, «ο κ. Τσίπρας, έχει τεράστιες ευθύνες γιατί σε όλους τους τομείς έχει επιλέξει οσφυοκάμπτες, ανθρώπους που έγλειφαν. Που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν καταδότες και δεν έχουν επιλεχθεί με βάση τις δυνατότητές τους, αλλά επειδή υποστηρίζουν την κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στις μεταγωγές Κουφοντίνα και Ξηρού, σχολίασε, «η μόνη στοργή που δείχνει αυτή η κυβέρνηση είναι προς τους τρομοκράτες, σε ανθρώπους που αφαίρεσαν ζωές, έχουν μια επιλεκτική σχέση μαζί τους. Έχουν ιδιαίτερη μέριμνα και πολιτική προκειμένου να διευκολύνουν τη ζωή τους. Δεν πιστεύω ότι το έκανε για να αλλάξει την ατζέντα, αλλά για να δελεάσει ένα συγκεκριμένο ακροατήριο». 

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ότι οι νεκροί θολώνουν την εικόνα, ανέφερε ότι «στην Κρήτη λένε ότι ο Πολάκης θολώνει την εικόνα της Κρήτης».