Μια ιστορία για το κράτος της ανομίας στην Κρήτη: Ο… μεγαλομπακάλης με αυθαίρετο και η καταπάτηση της παραλίας! (εικόνα)

Μια ιστορία για το πώς γιγαντώθηκε το κράτος της ανομίας, με την ανοχή εκείνων που κυβερνούσαν και διοικούσαν επί δεκαετίες, καταθέτει πολίτης με ανάρτησή του στο facebook. Αναφέρεται στην περιοχή της Ελούντας, αλλά θα μπορούσε να έχει συμβεί (ή έχει συμβεί) σε οποιαδήποτε περιοχή της Κρήτης ή της υπόλοιπης Ελλάδας.

Αναφέρεται σε έναν… μεγαλομπακάλη, που χρόνο με το χρόνο μεγάλωνε το αυθαίρετό του, χωρίς ουδείς να τον ενοχλεί, μέχρι που το έφτασε στη θάλασσα και απέκτησε, εκτός των άλλων, ιδιωτική παραλία!

 

Δείτε την ανάρτηση που έκανε πολίτης

 

“Για όσους πηγαίνουν στη Ελούντα ασφαλώς γνωρίζουν την μικρή παραλία Παράδεισος (από τα παρακείμενα … roοms to let) Δίπλα στις αλυκές, έξω όμως απο τον κλειστό κόλπο της Ελούντας, με καθαρά νερά και στα ρηχά εμφανή αρχαία κτίσματα ΄μάλλον θαλάσσιες υποδομές. Κούτσου κούτσου κάθε καλοκαίρι ο μπακάλης μεγάλωνε και μεγάλωνε το αυθαίρετο του, έως ότου το μάντρωσε μεχρι μέσα στη θάλασσα… Εποχές πασοκο-νεοδημοκρατίας και ποιός να μιλούσε και πού? Αφού όπως είπε και ο Μάκης με τα τσεκούρια “σιγά τα αυθαίρετα, παντού υπάρχουν”…
Αλήθεια ο Δήμος Αγίου Νικολάου γνωρίζει το θέμα και τι έχει κάνει ή για να πούμε την αλήθεια τώρα που έστω και με αυτόν τον τραγικό τρόπο άνοιξε ο ασκός του “Αιόλου” τι προτίθεται να κάνει?”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί