Ιστορίες καθημερινής τρέλας με… «φραγκάτους” τουρίστες στην Κρήτη: «Πάρε πέντε ευρώ γιατί εδώ πεινάτε”!

Απίστευτες ιστορίες καθημερινής τρέλας που ζουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στον Πλατανιά με τους… «φραγκάτους” τουρίστες από το εξωτερικό, φέρνει στο φως το Parakritika.gr.

Όπως καταγγέλλει εργαζόμενη σε κατάστημα στα Πλατανιά (τα στοιχεία της επιχείρησης είναι στη διάθεση της σελίδας), σχεδόν σε καθημερινή βάση μπαίνουν τουρίστες στο κατάστημα, όχι για να ψωνίσουν, αλλά για λίγες στιγμές δροσιάς από το κλιματιστικό και μετά… να φύγουν.

Όσοι όμως είναι υποψήφιοι πελάτες… καλύτερα να μην ψωνίσουν.

Η εργαζόμενη αναφέρει δύο χαρακτηριστικά περιστατικά με τουρίστες από τη Γερμανία και τις Φιλιππίνες, τους οποίους έδιωξε από το κατάστημα… κακήν – κακώς!

Ο πρώτος, όπως περιγράφει, μπήκε να αγοράσει ένα μαγιό και μετά από ψάξιμο αρκετής ώρας -λόγω βεβαίως κλιματιστικού- κατέληξε σε κάποιο και πήγε στο ταμείο.

Κι εδώ αρχίζουν τα… ωραία!

«Μου έφερε το μαγιό και μόλις πήγα να το χτυπήσω στη μηχανή μου πετάει ένα 5ευρω και μου λέει να το πάρω γιατί… εδώ στην Ελλάδα… πεινάτε! Τρελάθηκα και δεν υπολόγισα ούτε τους συναδέλφους, ούτε τους πελάτες, που ήταν στο μαγαζί! Του πέταξα το 5ευρω στη μούρη και τον έδιωξα από το κατάστημα. Που νομίζουν δηλαδή ότι έρχονται; Ποιοι νομίζουν ότι είναι;”, αναφέρει η νεαρή γυναίκα.

Όσο για τον Φιλιππινέζο, ήταν και αυτός… άτυχος, καθώς έπεσε στην ίδια πωλήτρια.

«Άλλος αυτός! Πήρε αρκετά πράγματα και ήρθε στο ταμείο να πληρώσει! Οχι όμως με τις αναγραφόμενες τιμές, αλλά με τις τιμές που όριζε εκείνος. Μου έλεγε ότι το ένα μπλουζάκι κάνει 5 ευρώ, το παντελόνι 10… ότι ήθελε! Παζάρι κανονικό! Αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα. Όσο για την κίνηση, είναι πολύ πεσμένη σε σύγκριση με άλλες χρονιές”, καταλήγει η κοπέλα, αγανακτισμένη και φανερά προβληματισμένη από την ποιότητα των τουριστών που έρχονται τη φετινή σεζόν από το εξωτερικό.

Parakritika.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί