Το πρόγραμμα του κινηματογράφου Τεχνόπολις

Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος για την εβδομάδα 9-15 Αυγούστου:

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Ακούγονται οι φωνές των: Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Νατάσσα Σιδηροκαστρήτη κ. α.

Σκηνοθεσία: Τζέντι Ταρντακόφσκι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30, 19:30 & 20:30 στις αίθουσες 4 και 5.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:30 & 17:30.

 

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN στις αίθουσες και στο θερινό σινεμά του Τεχνόπολις

Είδος: KOMENTI. Όλο το λαμπερό καστ της πρώτης ταινίας μαζί με νέα, ταλαντούχα παιδιά, έρχονται με ορμή να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε! Στο νησί Καλοκαίρι, η Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ), η κόρη της Ντόνα (Μέριλ Στριπ), αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στο ξενοδοχείο και οι θρυλικές «Dynamos» μάς ταξιδεύουν σε παρόν και παρελθόν μέσα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια των ΑΒΒΑ!

Πρωταγωνιστούν: Άντι Γκαρσία, Μέριλ Στριπ, Πιρς Μπρόσναν, Σερ, Στέλαν Στάρσγκαρντ, Κόλιν Φέρθ, Τζούλι Γουόλτερς, Αμάντα Σέιφριντ, Ντόμινικ Κούπερ, Λίλι Τζέιμς

Σκηνοθεσία : Ολ Πάρκερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

  • 21:30 στο θερινό σινεμά του Τεχνόπολις.
  • 20:15 στην αίθουσα 1.

 

ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Ο Ντουέιν Τζόνσον αναλαμβάνει το ρόλο του Γουίλ Σόγιερ, πρώην επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης του FBI, ο οποίος, μετά από την απόσυρση του από την ενεργό δράση, προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε ουρανοξύστες. Σε μια αποστολή στην Κίνα ενοχοποιείται για την ξαφνική ανάφλεξη του ψηλότερου και ασφαλέστερου ουρανοξύστη, την ασφάλεια του οποίου είχε μόλις αναλάβει. Ο Γουίλ προσπαθεί να βρει τους υπαίτιους της φωτιάς και να σώσει την οικογένειά του που είναι παγιδευμένη μέσα στο κτίριο.

Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Νιβ Κάμπελ, Πάμπλο Σκρέμπερ, Νόουα Τέιλορ

Σκηνοθεσία: Ρόουσον Θάμπερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 & 22:30 στην αίθουσα 2.

 

ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Ένας άγνωστου ταυτότητας ιός σαρώνει τη Νότια Κορέα, εξελίσσεται σε πανδημία και μεταμορφώνει τους κατοίκους της σε ζωντανούς νεκρούς. Η Κυβέρνηση αναγκάζεται να θέσει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά ούτε η κήρυξη του στρατιωτικού νόμου είναι αρκετή. Οι μοναδικοί σώοι επιβάτες μιας υπερταχείας, που έχει αποκλείσει τη μετάδοση του ιού, πρέπει να παλέψουν μέχρι θανάτου για να επιβιώσουν

Πρωταγωνιστούν: Γιού Γκόνγκ, Σου-Αν Κιμ, Γιού-Μι Τζεόνγκ

Σκηνοθεσία: Σανκ-Χο Γεόνγκ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στην αίθουσα 1.

 

 

Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λενόρε, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη.

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά.

Σκηνοθεσία: Ρος Βανοκούρ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 στην αίθουσα 1.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:30.

 

ΚΑΘΑΡΣΗ: Η ΑΡΧΗ

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Για να μειώσουν το ποσοστό της εγκληματικότητας κάτω από το 1% για τον υπόλοιπο χρόνο, οι Νέοι Εθνοπατέρες της Αμερικής δοκιμάζουν μια κοινωνιολογική θεωρία που επιτρέπει την απρόσκοπτη εκτόνωση βίας για ένα βράδυ σε μια απομονωμένη κοινότητα. Όταν, όμως, η βία των τυράννων συναντά την οργή των κοινωνικά περιθωριοποιημένων, αυτό που ξεκίνησε σε μια κοινότητα, δοκιμαστικά, θα ξεχυθεί και θα εξαπλωθεί σε όλο το έθνος.

Πρωταγωνιστούν: Μαρίζα Τομέι, Λεξ Σκότ Ντέιβις, Γίλαν Νοέλ

Σκηνοθεσία: Τζέραντ Μακ Μάρει

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στην αίθουσα 5.

 

O ANTMAN ΚΑΙ Η ΣΦΗΚΑ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang ζει πλέον με τις συνέπειες των επιλογών του, μοιράζοντας το χρόνο του ως υπέρ-ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Προσπαθώντας να ισορροπήσει την σπιτική ζωή και τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια πρόκληση: ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει το κοστούμι του και να μάθει να πολεμάει δίπλα στη Σφήκα, ως μια δεμένη ομάδα που δουλεύει μαζί για να καλύψει μυστικά από το παρελθόν.

Πρωταγωνιστούν: Πολ Ράντ, Εβαντζελίν Λίλι, Μάικλ Ντάγκλας, Χάνα Τζον Κάρμεν

Σκηνοθεσία: Πέιτον Ρίντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:30 στην αίθουσα 4.

 

ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Όταν κάποιοι έφηβοι αναπτύσσουν μυστηριωδώς ιδιαίτερα ισχυρές υπερδυνάμεις, θεωρούνται απειλή για την κοινωνία και περιορίζονται σε ειδικά στρατόπεδα. Η Ρούμπι, ένα κορίτσι με ισχυρές δυνάμεις, δραπετεύει από το στρατόπεδο και γίνεται μέλος μιας ομάδας νέων που ψάχνουν για καταφύγιο. Σύντομα, τα μέλη της νέας αυτής «οικογένειας» αντιλαμβάνονται ότι η φυγή δεν είναι αρκετή και θα πρέπει να αντισταθούν, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις τους ώστε να πάρουν πίσω τον έλεγχο του μέλλοντος τους.

Πρωταγωνιστούν: Μάντι Μουρ, Χάρις Ντίκινσον, Γουεντολίν Κρίστι, Αμάντα Στένμπεργκ

Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Νέλσον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:15 & 22:30 στην αίθουσα 3.

 

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ 2 (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν!

Ακούγονται οι φωνές των: Θανάση Κουρλαμά, Γιάννη Στεφόπουλου, Ντίνου Σιούτη, Ηλία Ζερβού

Σκηνοθεσία: Μπράντ Μπέρντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:15 στην αίθουσα 2.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:00.

 

ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ

Μαλικούτη 18-20, Κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 821 400 & 2815 103 102

www.kornaros.gr

 Η ανακοίνωση από τον κινηματογράφο Βιτσέντζο Κορνάρο:

Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνομε ότι ο κινηματογράφος Βιτσέντζος Κορνάρος θα παραμείνει κλειστός για τη θερινή περίοδο.

Ξανά κοντά σας από την Πέμπτη 23 Αυγούστου με την μεγάλη επιτυχία «Meg: Ο Κυρίαρχος του Βυθού» με τον Τζέισον Στέιθαμ, τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «Μια Πάπια μα Ποια Πάπια» και το μεταφυσικό θρίλερ «Slender Man».

Για τις θερινές σας κινηματογραφικές εξόδους, σας περιμένομε και στο Τεχνόπολις, και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί