Στους 92 οι νεκροί – Εντοπίστηκε μία ακόμη σορός στο Κόκκινο Λιμανάκι

Ακόμη μια σορό εντόπισαν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο Κόκκινο Λιμανάκι στη Ραφήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλωτό του λιμενικού εντόπισε τη σορό, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή στελεχών της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών για να ανασυρθεί από τη θάλασσα.

Η σορός μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας. Δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Χθες η Πυροσβεστική με διευκρινιστική της ανακοίνωση, για τον αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων ζήτησε “να μην προσθέτουν τον αριθμό των αγνοουμένων στον αριθμό των νεκρών, όταν ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση τους”.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από την αρχή δηλώθηκαν ότι χάθηκαν στην πυρκαγιά συνολικά 84 ονόματα.

Από αυτούς τους 84 μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί οι 59, που είναι νεκροί. Οι υπόλοιποι 25 παραμένουν ως αγνοούμενοι, δεδομένου ότι συνεχίζεται το μακάβριο έργο της ταυτοποίησης των νεκρών, μεταξύ των οποίων μπορεί να είναι και αυτοί.

Επιλέον, 4 άτομα έχασαν τη μάχη για τη ζωή σε νοσοκομεία.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28.

Επισήμως, λοιπόν, μέχρι αυτή την ώρα, έχουν ταυτοποιηθεί 59 σοροί, τέσσερα άτομα έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή σε νοσοκομεία, (σύνολο 63), ενώ 25 δηλωμένοι ως αγνοούμενοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Με τη μία ακόμη σορό σήμερα, συνολικά ταυτοποιημένες και μη σοροί μέχρι στιγμής ανέρχονται σε 92.

documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί