Η πορεία των έργων σε Ίδης και Δικαιοσύνης – Θα μειωθούν τα τέλη για τους καταστηματάρχες

Συνέντευξη τύπου σχετικά με τα έργα ανάπλασης στο κέντρο του Ηρακλείου παραχώρησαν οι Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός, και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, κ. Γιάννης Αναστασάκης.

Υπήρξε παραδοχή εκ μέρους τους σχετικά με την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης των έργων στις πολύπαθες οδούς Ίδης και Δικαιοσύνης, ωστόσο σύμφωνα με τους ίδιους ούτε μία ημέρα δεν έκλεισε κατάστημα εξαιτίας των έργων και βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου μάλιστα ανέφερε ότι θα θέσει ως πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου να μειωθούν τα τέλη στους εμπόρους των οδών, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του περίπου σε έναν μήνα θα έχει μπει η επίστρωση στην  οδό Ίδης.Όσον αφορά την Δικαιοσύνης, η επίστρωση προσδιορίζεται χρονικά για Σεπτέμβριο.

Από την πλευρά του, ο κ. Αναστασάκης αναφέρθηκε στα mini bus, που εξυπηρετούν χιλιάδες επιβάτες ανα μήνα.

Παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο ανάδοχος του έργου, κ. Μαραγκάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι η καθυστέρηση των έργων οφείλεται σε προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην Ίδης, κάτι το οποίο έχει λυθεί και η ολοκλήρωση των έργων μπαίνει σε γρηγορότερους ρυθμούς.

Να τονίσουμε ότι άλλη μία αλλαγή πρόκειται να γίνει στην κυκλοφορία του Ηρακλείου αυτήν την εβδομάδα, καθώς κλείνει η οδός Χατζημιχάλη Γιάνναρη, λόγω των έργων του δικτύου της ΔΕΗ σε Έβανς και τη συγκεκριμένη οδό. Ο χρονικός ορίζοντας αυτού του έργου εκτιμάται περίπου στους δύο μήνες.

Δείτε φωτογραφίες του Image Services από την Λότζια:

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί