Συναυλία Blend Mishkin & Roots Evolution στο Θέατρο Τεχνόπολις

Συναυλία  θα δώσουν οι Blend Mishkin & Roots Evolution την Πέμπτη 26 Ιουλίου και ώρα 21.15 στο Θέατρο Τεχνόπολις
Οι Blend Mishkin & Roots Evolution είναι η νέα full band του Blend Mishkin και έχει στόχο να μεταφράσει τις συνθέσεις των albums του Blend “Survival of the fittest” και “In Real Life” καθώς και νέες και παλιότερες δουλειές του, δίνοντάς τους νέα πνοή και ενέργεια. Η μουσική του Blend αποδομείται και επαναπροσδιορίζεται, με κύριο άξονα το dub ως διαδικασία “live remixing”, δημιουργώντας μια χορευτική αλλά και spiritual συγχρόνως ατμόσφαιρα.

Έπειτα από ένα φοβερό καλοκαίρι και μια σειρά από δυναμικές εμφανίσεις σε μεγάλα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά festivals, βρίσκονται στο studio για να ολοκληρώσουν το νέο τους album, ενω ταυτόχρονα ετοιμάζουν την φετινή καλοκαιρινή τους περιοδία.

Επί σκηνής ο, για χρόνια συνεργάτης του Blend, BNC aka Jeff Gonzalez (Smoke) στα φωνητικά, o Δημήτρης Στεργίου aka General Sticks στα drums, ο Βασίλης Νιτσάκης aka Youngbilly Nitch στο μπάσο και o Νικήτας Καλούσης aka Bassement Rats στην τρομπέτα και ο Στέλιος Μίχας στο τρομπόνι.

Οι Roots Evolution βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί το 2015 ως studio band για τις ανάγκες των ηχογραφήσεων 2 album του Blend Mishkin. Το “Survival of the fittest” κυκλοφόρησε από την Αγγλική Nice Up! το 2015 και κατέκτησε αρκετές πρώτες θέσεις πωλήσεων σε δισκοπωλεία καθώς και μεγάλο airplay από τον αδιαμφισβήτητα γκουρού της reggae, David Rodigan [BBC]. Ένα χρόνο αργότερα ξανασυναντήθηκαν για τις ηχογραφήσεις του “In Real Life” που κυκλοφόρησε από το προσωπικό label του Blend Mishkin, Rewind Guaranteed [2016], που έχει δεχτεί και συνεχίζει να δέχεται πολύ καλές κριτικές από τα εγκυρότερα reggae περιοδικά της Ευρώπης.

Γενική Είσοδος 10 ευρώ | Φοιτητικό / Ανέργων 8 ευρώ

Σημεία Προπώλησης σε Πολυχώρο Τεχνόπολις – Βιβλ. Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ

https://www.facebook.com/events/208448476451195/?active_tab=about

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί