Κρήτη: Γυναίκα εξαπατά επιχειρηματίες στο όνομα της Κιβωτού του Κόσμου

Ευκαιρία με αφορμή την «Λευκή Νύχτα» που διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο την ερχόμενη Τρίτη 24 Ιουλίου, φαίνεται ότι βρήκαν κάποιοι για να μαζέψουν χρήματα στην Ιεράπετρα.

Μια εκδήλωση που διοργανώνεται και σε συνεργασία με την οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου» που στηρίζει μητέρες και παιδιά, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά μέσα από δράσεις που πρόκειται σύντομα να ανακοινωθούν.

Έτσι λοιπόν, σήμερα, μια γυναίκα 50-55 χρονών κυκλοφορούσε στην Ιεράπετρα ζητώντας χρήματα στο όνομα της Κιβωτού του Κόσμου με κάποιους να έχουν ήδη ανταποκριθεί, κάτι που όπως διαβεβαιώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας που είναι σε επαφή με την οργάνωση, πρόκειται για απάτη, από κάποιους που θέλησαν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία.

Το αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, ενώ όπως ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Συλλόγου, Βαγγέλης Μπινιχάκης, οι δράσεις που θα γίνουν στην πόλη με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Κιβωτού θα ανακοινωθούν άμεσα και μέχρι τότε δεν πρέπει κανείς να δίνει χρήματα.

Σε περίπτωση που κάποιος αντιληφθεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό μπορεί να επικοινωνεί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, στο τηλέφωνο 695 300 1540.

Ράδιο Λασίθι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί