Κόντρα στο εσωτερικό του Ποταμιού με «καρφιά» Ψαριανού που θέλει ΝΔ

Σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από το Ποτάμι με αφορμή τις απόψεις του Γρηγόρη Ψαριανού που θέλει συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

Χθες το βράδυ ο βουλευτής του κόμματος ανέβασε το παρακάτω tweet:

«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής. Ο κόσμος που το εγκατέλειψε, έφυγε προς την κατεύθυνση που κοιτάζει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν απομείνει. Ενώ ο επικεφαλής και ένα μικρό τμήμα της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν ή/και κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός, κατηγορώντας ουσιαστικά τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι κοιτάζει προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού πάντως προκάλεσε αντιδράσεις στελεχών και βουλευτών του κόμματος.

Ο βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς του απάντησε μέσω twitter ότι το κόμμα στο συνέδριο του Οκτωβρίου θα αποφασίσει ποιον δρόμο θα πάρει και αυτός μπορεί να είναι ένας τρίτος δρόμος, χωρίς ετεροπροσδιορισμούς. Σημείωσε δε, ότι προσωπικά κοιτάζει προς τον χώρο του προοδευτικού κέντρου.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε ότι υπάρχει σχέδιο προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι κάτι τέτοιο δεν τον περιλαμβάνει για να του απαντήσει ο Γιώργος Μαυρωτάς: «Δεν βλέπω τέτοιο σχέδιο για το Ποτάμι και το έχουμε πει σε όλους τους τόνους». Ο Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε ξανά ότι δεν θα είναι στο συνέδριο του κόμματος.

Στον Γρηγόρη Ψαριανό απάντησαν και μέλη του πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού.

Ο Γιώργος Γκαρής έγραψε: «Αν έχεις μοναδική σου έγνοια να εξασφαλίσεις την επόμενη βουλευτική σου έδρα δεξιά (ή αριστερά), τότε χάνεις τον ύπνο σου. Και στις 4.45 το ξημέρωμα τουιτάρεις τέρατα για να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου. Εκτός αν είναι οι Ερινύες που δε σε αφήνουν να κοιμηθείς, Γρηγόρη».

Η Ολυμπία Αναστασοπούλου ανέφερε: «Στο βήμα της ΜΕΣΥΑ μόλις 17 μέρες πριν, επικρότησε την αυτόνομη πορεία για το Ποτάμι. Σήμερα αξημέρωτα παρέχει απλόχερα δεξιά διαπιστευτήρια κι εύλογα σκέφτεται κάποιος τι μεσολάβησε.. Ας είχε τουλάχιστον θάρρος να προτείνει στα στελέχη από όλη την Ελλάδα να γείρουμε όλοι δεξιά».

tvxs.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί