Η ξεπεσμένη “πολιτική αριστοκρατία” του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο ανακάλυψε “προδότες” και “χρυσαυγίτες” στην αριστερά… (εικόνες)

Είναι πολιτικά παράδοξο, αλλά οι άνθρωποι που από διάφορες θέσεις πρωταγωνίστησαν στη χρεοκοπία και στον εξευτελισμό της χώρας, που κυβέρνησαν αλλά και συνεργάστηκαν για την εφαρμογή των πιο σκληρών αντιλαϊκών πολιτικών και των μνημονίων με τους Σαμαράδες, τους Βορίδηδες και τους Γεωργιάδηδες, βλέπουν όχι μόνο την “καταστροφή” από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και… “προδοσία” της πατρίδας!

Ο λόγος για μερικούς από την ξεπεσμένη πολιτική “αριστοκρατία” του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, που έχουν διοικήσει με επί δεκαετίες από διάφορες θέσεις, μέχρι αυτές του υφυπουργού, έχουν γίνει βουλευτές, νομάρχες και αντινομάρχες.

Για παράδειγμα, ο μοναδικός πλέον βουλευτής αυτού του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, Β. Κεγκέρογλου, χαρακτηρίζει στα social media “προδότη” τον Κουρουμπλή!

 

“Προδότη Κουρουμπλή μην ξαναβάλεις στο στόμα σου τον Ανδρέα Παπανδρέου!”, έγραψε ο Β. Κεγκέρογλου στο twitter, με αφορμή τη δήλωση του Π. Κουρουμπλή ότι και ο Ανδρέας Παπανδρέου την ίδια συμφωνία με τον Α. Τσίπρα θα υπέγραψε με τα Σκόπια.

Η δήλωση βέβαια αυτή προκαλεί έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στους “ακολούθους” του, όπως θα δούμε στις εικόνες στη συνέχεια.

Από την άλλη, ο άλλοτε βουλευτής, για χρόνια υπουργός και νομάρχης Ηρακλείου, Δ. Σαρρής, δε διστάζει να αποκαλέσει “προδότη” και “Τσιριμώκο” τον Αλέξη Τσίπρα και να μιλήσει για “προδοσία” της αριστεράς, που δεν συγκρίνεται, μάλιστα, με την αποστασία του 1965, η οποία οδήγησε στη χούντα και στην τραγωδία της Κύπρου! Ο κ. Σαρρής δεν διστάσει επίσης να χαρακτηρίσει “χρυσαυγίτες” τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όταν αυτά “τολμούν” να απαντήσουν στα ανιστόρητα γραφόμενά του!

Δείτε τις αναφορές Κεγκέρογλου και Σαρρή στο twiiter και το facebook, αντίστοιχα, αλλά και τις αντιδράσεις που προκαλούν:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί