Κρήτη: Θλίψη από τον αιφνίδιο θάνατο δύο ανθρώπων

Την τελευταία τους πνοή άφησαν το βράδυ του Σαββάτου δύο άνδρες στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Τυμπάκι και την Ασή Γωνιά αντίστοιχα, πιθανότατα από παθολογικά αίτια.

Και στις δύο περιπτώσεις έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και τα περιστατικά έχουν καταγραφεί με το αιτιολογικό του αιφνίδιου θανάτου πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Ειδικότερα χθες το βράδυ ένας 53χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Τυμπάκι.

Ο εντοπισμός της σορού του κινητοποίησε τις αρχές, ωστόσο η έλλειψη εξωτερικού φορητού απινιδωτή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το Πολυδύναμο Ιατρείο Τυμπακίου σταματά να λειτουργεί μετά τις 15:00 μ.μ. αποδείχτηκαν μοιραία για την αντιμετώπιση ενός επείγοντος περιστατικού. Τα ακριβή αίτια αναμένεται να προσδιοριστούν μετά τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής, ωστόσο η τοπική κοινωνία του Τυμπακίου εκφράζει ήδη την αγανάκτησή της, καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω υπολειτουργίας των δομών υγείας στην περιοχή και έλλειψης κατάλληλου εξοπλισμού και ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού.

Την ίδια στιγμή και ένας δεύτερος αιφνίδιος θάνατος σημειωνόταν σε ποιμνιοστάσιο σε αγροτική τοποθεσία στην Ασή Γωνιά με θύμα έναν 66χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε και στο παρελθόν σοβαρά προβλήματα υγείας, συνεπεία των οποίων κόπηκε το νήμα της ζωής του. Τη σορό του άτυχου άνδρα εντόπισε συγχωριανός του ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές.

apopsilive.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί