Βρήκαν πλαστικό στο ψωμί & εκβίαζαν τον φούρναρη για να μη τον δυσφημίσουν

Υπόθεση εκβίασης σε βάρος 27χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου άρτου και του 60χρονου πατέρα του, καθώς και 65χρονου αρτοποιού, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Ελληνίδες, ηλικίας 35 και 38 (δικηγόρος) ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της εκβίασης από κοινού.

Συγκεκριμένα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, τόσο η 35χρονη, όσο και η 38χρονη που ενεργούσε κατ’ εντολή της πρώτης, με αφορμή ισχυρισμό της (35χρονης) ότι εντόπισε ξένο σώμα, σε αρτοσκεύασμα που προμηθεύτηκε από το κατάστημα του 27χρονου και το οποίο είχε παραχθεί από τον 65χρονο, απαιτούσαν εκβιαστικά χρηματικό ποσό, προκειμένου να μη δυσφημιστούν οι επιχειρήσεις τους και να μην κινηθούν δικαστικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκεται για πλαστική ίνα, ωστόσο πραγματοποιούνται εργαστηριακοί έλεγχοι στο αρτοσκεύασμα, προκειμένου να εξακριβωθεί περί τίνος πρόκειται.

Χθες το μεσημέρι μετά από οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο προκαθορισμένης συνάντησης σε περιοχή της Πολίχνης, οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν, όταν παρέλαβαν από τον 65χρονο συμφωνηθέν χρηματικό ποσό.

thestival

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί