Τρόμος σε λούνα πάρκ με φλεγόμενο αυτοκίνητο – Μπήκε μέσα και καρφώθηκε κάτω από παιχνίδι! (Βίντεο & φωτο)

Πανικός σε λούνα πάρκ στην Κοζάνη με τις εικόνες να κόβουν την ανάσα. Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά κάτω από την εγκατάσταση του παιχνιδιού…

 

Όλα έγιναν σε λούνα πάρκ στην Κοζάνη, λίγο μετά τις 05.00 τα ξημερώματα. Ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα νεαρής ηλικίας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, «καρφώθηκε» στο κάτω μέρος ενός παιχνιδιού που λειτουργεί στην περιοχή.

To αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και η πυροσβεστική, η οποία και έσβησε τη φωτιά, προτού επεκταθεί και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του λούνα παρκ. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα δεν τραυματίστηκαν και βγήκαν μόνοι τους μέσα από το αυτοκίνητο. Ωστόσο μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ευτυχώς την ώρα του ατυχήματος το λούνα πάρκ ήταν κλειστό και δεν υπήρχε μέσα κόσμος. «Αν η ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου είχε συμβεί λίγες ώρες αργότερα, το πιθανότερο είναι να θρηνούσαμε θύματα» ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Οι εικόνες με το αυτοκίνητο στο λούνα πάρκ στην Κοζάνη

Ο πρώτος που έσπευσε να βοηθήσει είναι ο κύριος που βλέπουμε στο επόμενο βίντεο. Όπως λέει κοιμόταν στο τροχόσπιτο λίγα μόνο μέτρα από το σημείο του ατυχήματος. Μέσα στο όχημα όπως λέει, ήταν δύο νέα παιδιά, που ευτυχώς κατάφεραν να βγουν και να αποφύγουν τα χειρότερα…

kozan.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί