Η αβάσταχτη ελαφρότητα των πολιτικών ufo!

Ετοιμαστείτε για την παλινόρθωση!!! Σύμφωνα με τις «έγκυρες» δημοσκοπήσεις μεγάλο είναι το άγχος της κοινωνίας να επανέλθουμε στο καθεστώς «χρηστότητας» και «τάξης», το οποίο και μας διέλυσε! Γιατί δεν μπορεί να ανεχθεί το Χριστεπώνυμο πλήθος, τους Αντίχριστους κομμουνιστάς να «ξεπουλούν» τη χώρα, όταν αυτό το προνόμιο το είχαν άλλοι για δεκαετίες!

Παρακολουθούμε άπαντες τις «αγωνίες» του «σοβαρού» Κ. Χατζηδάκη και του λιγότερο «σοβαρού» Α. Γεωργιάδη, αλλά και της … Ρόζας –συγγνώμη Φώφης- Γεννηματά για την «εκτροπή» της τάξης και διερωτώμαστε, αν τα πολιτικά ούφο ζουν μόνο στον Πλανήτη Άρη ή μήπως προσγειώθηκαν και στα μέρη μας.

Δημοσιεύματα «φιλελεύθερων» αλλά και άλλων «Θεμομαρινάκειων» σάιτ και εντύπων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου από τους «κόκκινους» του Τσίπρα και καλούν σε Ανένδοτο από τα πολιτιστικά κέντρα της… Μυκόνου, απέναντι στον ολοκληρωτισμό του ΣΥΡΙΖΑ!

Η χώρα τα τελευταία δυο χρόνια έχει βουτήξει στη … διαφθορά και δικαίως αναζητείται πανστρατιά του νεοδημοκρατικού τόξου –μηδέ του Τζήμερου και της Ξαφά εξαιρουμένων- για να ανανήψει η χώρα, αν και ένα σχήμα «θεραπείας» από τη … NOVARTIS, σίγουρα θα βοηθούσε!

Καλού κακού πάντως, άπαντες οι «θεματοφύλακες» της ελληνικής κοινωνίας, εθνοπαπάδες, περίεργοι δικαστές, άμεμπτοι τραπεζίτες, «ανεξάρτητα» ΜΜΕ, πελάτες και κλακαδόροι πολιτικών τζακιών να βρίσκεστε σε εκγρήγορση, γιατί η παλινόρθωση –βάσει δημοσκοπήσεων του ΣΚΑΪ- πλησιάζει! Έτσι για να δικαιωθεί κι ο … Ψαριανός!!!

Αρειανός

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί