Πώς θα αλλάξει το Ηράκλειο;- Όταν ο δήμος κάνει τα στραβά μάτια, για όσα συμβαίνουν λίγα μέτρα από το γραφείο του δημάρχου! (εικόνα)

Η κατά πλειοψηφία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου ακόμα και με την ψήφο απόντων συμβούλων , για την εξαίρεση από τη ρυμοτομία του γνωστού κτίσματος του παλιού “Καφέ Αμάν”, όχι μόνο αμφισβητείται έντονα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καν εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη. Άρα δεν έχει τεθεί ακόμα σε ισχύ. Πολύ περισσότερο δεν έχει κλείσει το θέμα της μετατροπής του χώρου σε μπαρ, ούτε φυσικά υπάρχει ακόμα κάποια άδεια.

Κι όμως, όπως μας γράφουν πολίτες οι οποίοι μας στέλνουν τη σχετική εικόνα, ο χώρος ήδη διαφημίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα μετατραπεί σε μπαρ ή κάτι ανάλογο!

¨Καλά, δεν ισχύουν νόμοι και διαδικασίες στο Ηράκλειο; Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει κι ο δήμος κάνει αυτό που “βολεύει”, δηλαδή τα στραβά μάτια; Κι όμως όλα αυτά συμβαίνουν λίγες δεκάδες μέτρα από το δημαρχείο και το γραφείο του δημάρχου Ηρακλείου…”, μας γράφουν.

 

 

Δείτε

Ξεχάστε… τον Κουράκη!- Επί Λαμπρινού να δείτε τί γίνεται με τις άδειες σε μπαράκια, στο όνομα του… “πολιτισμού”!

Θαύμα στη Λότζια!- Δημοτικός σύμβουλος συνυπέγραφε περίεργη στο Ηράκλειο απόφαση ενώ την ίδια ώρα ήταν στη Ρωσία! (εικόνες)

 

Ο πρόεδρος του ΔΣ Ηρακλείου… αναγνωρίζει το “θαύμα”!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί