Θρασύτατη διάρρηξη μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο: ‘Εκοψαν με πριόνι την πόρτα και πήραν τα πάντα! (φωτο)

Θρασύστατη διάρρηξη σε σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας σημειώθηκε πριν το μεσημέρι. Ενώ οι ένοικοι απουσίαζαν, οι δράστες έφτασαν στο σημείο να κόψουν την πόρτα εισόδου στο διαμέρισμα με ένα πριόνι!

Οι διαρρήκτες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ενοίκων- μητέρας και γιού- στην εκκλησία, παραβίασαν την κεντρική είσοδο, την οποία στη συνέχεια ασφάλισαν, προκειμένου να κάνουν ήσυχοι τη δουλειά τους… Στην είσοδο του σπιτιού, από τη σκάλα, έκαψαν με πριόνι την πόρτα, μπήκαν μέσα, πήραν χρήματα και χρυσαφικά, αφού προηγουμένως κατέστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας, που υπήρχαν, καθώς το σπίτι είχε και στο παρελθόν γίνει στόχος διαρρηκτών, ενώ αφαίρεσαν και τον καταγραφέα δεδομένων για κάθε ενδεχόμενο…

Βγήκαν στον επάνω όροφο της μονοκατοικίας, έψαξαν τα πάντα και βρήκαν όλα τα κοσμήματα σε ένα κουτί, το οποίο και αφαίρεσαν.

Έχοντας φροντίσει να ασφαλίσουν την κεντρική είσοδο, μπόρεσαν να κερδίζουν χρόνο ακόμα κι όταν μητέρα και γιός επέτρεψαν σπίτι τους: αφού δεν μπόρεσαν να ανοίξουν την πόρτα, κάλεσαν κλειδαρά. Στο μεταξύ οι δράστες μπόρεσαν να φύγουν από το παράθυρο της κουζίνας.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, όπως το άφησαν οι διαρρήκτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί