Ο χάρτης με τους στόχους της Χρυσής Αυγής στα Εξάρχεια – Tι περιείχε το usb του Κασιδιάρη (Φωτο)

Ένας χάρτης με τους στόχους της Χρυσής Αυγής στα Εξάρχεια, φωτογραφίες του Χίτλερ και μελών της Χρυσής Αυγής που χαιρετούν ναζιστικά, γράμμα του Παππά στον ναζιστή συνεργάτη του Χίτλερ Léon Joseph Marie Ignace Degrelle, και ένα ανατριχιαστικό παιδικό γράμμα με τη σβάστικα είναι ορισμένα από τα ανατριχιαστικά ευρήματα από σκληρούς δίσκους του Παπά και του Κασιδιάρη που προσκομίστηκαν χθες στο δικαστήριο.

Δείτε: Δίκη Χρυσής Αυγής: Ανατριχιαστικά ευρήματα στον σκληρό δίσκο του Χ. Παππά – Παιδική ζωγραφιά με τη σβάστικα (Βίντεο & φωτο)

Στο USB του Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκε χάρτης των Εξαρχείων, με σημειώσεις στο πλάι οι οποίες αναφέρονται σε στέκια, καταλήψεις και κοινωνικούς χώρους αριστερών και αναρχικών. Ανάμεσα σε αυτά και το Κοινωνικό Στέκι Μεταναστών που είχε δεχτεί επίθεση τον περασμένο Απρίλιο. Μάλιστα το Στέκι είχε βγάλει ανακοίνωση με τον τίτλο «Απόπειρα εμπρησμού του Στεκιού Μεταναστών: Οι φασίστες δεν μας φοβίζουν – Μας εξοργίζουν», η οποία έγραφε μεταξύ άλλων «Ναζιστικές συμμορίες όπως η Χρυσή Αυγή και η Κρυπτεία συνεχίζουν την τρομοκρατική δράση τους, εκμεταλλευόμενες τη συνενοχή της αστυνομίας και την ανοχή της κυβέρνησης».

Σε πολλές φωτογραφίες ο Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται να ποζάρει με όπλα, σε μία από αυτές μάλιστα  με τον αδερφό του. Φαίνεται να εκπαιδεύει άνδρες και να χαιρετάει ναζιστικά. Σε άλλες φωτογραφίες τον βλέπουμε πλάι σε τάγματα εφόδου και να συνομιλεί με ΜΑΤ στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα.

Από το αρχείο του Παππά, υπάρχει η επιστολή στον ναζιστή Degrelle, που δημοσιεύσαμε χθες η οποία μεταξύ άλλων έγραφε «Να σας διαβεβαιώσω για τη σταθερή και ακλόνητη πίστη εμού και των συναγωνιστών μου στην αιώνια μορφή του Fuhrer Adolf Hitler».

Ανατριχιαστική ήταν η φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος με ένα παιδί να χαιρετούν ναζιστικά η οποία τραβήχτηκε το 2009, γεγονός που καταρρίπτει τα επιχειρήματα πως το φλερτ με τον ναζισμό αφορά τα νεανικά χρόνια των μελών. Υπάρχει επίσης ένα παιδικό γράμμα με τη σβάστικα η οποία έχει στον επίλογο το Χάιλ Χίτλερ. Στο αρχείο του Παππά βρέθηκε φωτογραφία με σημαία της Βέρμαχτ να ανεμίζει στην Ακρόπολη αλλά και φωτογραφία από το Μαυσωλείο του Μουσολίνι.

tvxs.gr

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί