Κόμβοι Αγίας Πελαγίας: Παίρνει σάρκα και οστά το πάγιο αίτημα χρόνων των κατοίκων

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την έναρξη της διαδικασίας υλοποίησης των κόμβων Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας εκφράζει ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Όπως συγκεκριμένα επεσήμανε «η δέσμευση προϋπολογισμού των 5.000.000 ευρώ ανοίγει το δρόμο για την δημοπράτηση των κόμβων. Πάγιο αίτημα χρόνων των κατοίκων της περιοχής αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας της Κρήτης παίρνει σάρκα και οστά. Οι προβλεπόμενες οδικές παρεμβάσεις και η διαμόρφωση των δύο κυκλοφοριακών κόμβων με κλάδους εισόδου – εξόδου, θα οδηγήσουν στην ενίσχυση της οδική ασφάλειας. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι τηρούμε τις δεσμεύσεις που είχαμε δώσει στους φορείς της περιοχής το προηγούμενο διάστημα.

Με την απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια ο προϋπολογισμός του έργου είναι αυξημένος κατά 1.500.000 εκ. ευρώ ενώ εξουσιοδοτείται ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υποδομών Σταθερής Τροχιάς Συντηρήσεων και Ασφάλειας του Υπουργείου Υποδομών να εγκρίνει και να δημοσιεύσει τα τεύχη δημοπράτησης ανοίγοντας τον δρόμο για την άμεση διενέργεια του διαγωνισμού.»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί