Ήθελε να βγάλει εντυπωσιακή φωτογραφία σε καταρράκτη – Γλίστρησε και σκοτώθηκε

Τον αδερφό του θύματος, που επιχείρησε να κάνει το ίδιο, τον σταμάτησαν επισκέπτες στην περιοχή – Συνελήφθη από τις αρχές – Σοκαριστικές εικόνες

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία επιχείρησε να βγάλει ένας άνδρας στην Ινδία αλλά του στοίχισε πολύ ακριβά, αφού την κίνησή του να κατέβει ώστε να είναι κοντά σε έναν καταρράκτη την πλήρωσε με τη ζωή του.

Σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο φαίνεται ο άνδρας να γλιστράει και να πέφτει 52 μέτρα, καταλήγοντας σε ποτάμι στους διάσημους καταρράκτες Γκόκακ στο κρατίδιο της Βόρειας Καρνατάκα, το Σάββατο.

Το θύμα και ο αδερφός του, ο οποίος συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν πικ νικ στην περιοχή και έπιναν.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άλλοι επισκέπτες προσπάθησαν να σταματήσουν τα δύο αδέρφια, ωστόσο αυτά τους είπαν ότι “δεν φοβούνται τίποτα”, όπως αναφέρουν οι Times of India.

Ομάδα δυτών έσπευσε στο σημείο για να εντοπίσει το πτώμα ενώ η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, κρατώντας μακριά τους τουρίστες από τον καταρράκτη.

Αστυνομικός δήλωσε στην New Indian Express: “Τα δύο αδέρφια ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν συνέβη το περιστατικό. Ενώ ο ένας έπεσε και σκοτώθηκε, ο δεύτερος σταμάτησε από τους άλλους επισκέπτες. Έχει συλληφθεί και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του”.

“Πρόκειται να τοποθετηθούν εμπόδια κατά μήκος της άκρης των βράχων, ώστε οι άνθρωποι να μην διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να δουν τους καταρράκτες. Το φράγμα μπορεί να απελευθερώσει νερό στο τέλος του τρέχοντος μηνός, κάτι που θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό τουριστών. Θέλουμε να θέσουμε σε ισχύ τα μέτρα ασφαλείας πριν συμβεί αυτό”, επεσήμανε ο αξιωματικός.

Σύμφωνα με στοιχεία από την αστυνομία, 19 άτομα έχουν σκοτωθεί στην περιοχή τα τελευταία πέντε χρόνια, συμπεριλαμβανομένων αυτοκτονιών και πτώσεων κατά λάθος.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί