Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Μπαρμπαρούσης: Τί φώναξε κατά την έξοδό του από τη ΓΑΔΑ (Βίντεο)

Σε σπίτι στην Πεντέλη συνελήφθη, λίγο μετά τις 8 το πρωί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του για τα όσα είχε πει στη Βουλή, καλώντας τον στρατό να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό.

Δείτε: Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής από το βήμα της Βουλής πρότεινε πραξικόπημα και ζήτησε τα κεφάλια των Τσίπρα, Καμμένου και Παυλόπουλου.

Ο Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τους οποίους ακολούθησε πειθήνια, όταν του το ζήτησαν.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του βουλευτή, για τις δηλώσεις του στη Βουλή, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, με βάση την οποία εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης.

Ζήτησε και πήρε Προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, θα αρνηθεί τις κατηγορίες. Ο συνήγορος του κ. Κορατζόπουλος δήλωσε:

«Ατυχής επιλογή εκφράσεων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μια στιγμή έξαρσης. Αυτή δε η φρασεολογία προφανώς είναι απρόσφορη να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Η αδυναμία της κατηγορίας είναι η υπερβολή της. Ήδη έχει ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει. Η πρόθεση του με τη χρήση αυτών των εκφράσεων τελικά ήταν κατά τρόπο εμφατικό να θέσει τους πολιτειακούς παράγοντες προ των ευθυνών τους».

Δείτε το βίντεο με την έξοδο του Μπαρμπαρούση από την ΓΑΔΑ. Ακούγεται να φωνάζει “Η Μακεδονία είναι ελληνική”.

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί