Πολίτες: Του επιτέθηκε και τον δάγκωσε σκύλος στο κέντρο του Ηρακλείου!

Μας γράφει πολίτης

Θέλω να καταγγείλω ένα περιστατικό, αν και δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι. Τουλάχιστον να έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, πως μίλησα σε κάποιον.Χθες Τετάρτη 13/06 και ώρα 23.00 περίπου, περπατώ προς το δημοτικό πάρκιγνκ πίσω από την πλατεία ελευθερίας. Είναι η δεύτερη φορά που με κυνηγάνε σκυλιά προς την πορεία μου στο αμάξι, μόνο που αυτήν την φορά ένα εξ’ αυτών, με δάγκωσε 2 φορές στο πόδι. Ευτυχώς ελαφρά.

Αμέσως ενημέρωσα την αστυνομία, μίλησα με έναν κύριο του οποίου το όνομα δεν θα αναφέρω για προφανείς λόγους, ο οποίος με ρώτησε αν θα ήθελα να στείλει στην περιοχή περιπολικό και να καταγγείλω το περιστατικό στο δήμο.

Εγώ δεν είχα χρόνο για χάσιμο και τον παρακάλεσα απλώς να αναφέρει το περιστατικό στο δήμο σήμερα το πρωί.

Και ερωτώ. Αν ο σκύλος είχε πιο άγριες διαθέσεις, και αναγκαζόμουν να τον τραυματίσω (ίσως και θανατηφόρα) για να γλιτώσω εγώ, αυτό τί με κάνει εμένα? Για ποιο λόγο θα πρέπει να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε σε ορισμένα μέρη της πόλης μας? Γιατί δεν έχει μεριμνήσει ο δήμος? Την ίδια ιστορία συναντάμε πυκνά συχνά και στο ΤΕΙ με τα σκυλιά. Παρακαλώ αν αυτό φτάσει σε αρμόδια άτομα, να γίνει κάτι για την κατάσταση αυτή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί