Αυτή είναι η αυλή που έθαψαν τον 37χρονο Βασίλη – Ομολόγησαν τα δύο αδέλφια (Βίντεο)

Σε δύο προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία για την υπόθεση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος εντοπίστηκε την Πέμπτη θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών.

Δείτε: Βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού ο 37χρονος αγνοούμενος από τη Δράμα

Πρόκειται για δύο αδέλφια, 37 και 40 ετών, που διέμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι με τη μητέρα τους και οι οποίοι είχαν επαφές και σχέσεις με τον άτυχο 37χρονο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου από την Προσοτάνη Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 37χρονος οι τρεις άνδρες είχαν ορίσει ένα ραντεβού, το οποίο κανείς δεν γνωρίζει πώς κατέληξε.

Οι άνδρες της αστυνομίας τους εντόπισαν και τους ανέκριναν. Την Πέμπτη αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά έφτασαν στο σπίτι τους και ξεκίνησαν τις έρευνες, οι οποίες διακόπηκαν λόγω ισχυρής βροχόπτωσης. Τελικά, η σορός εντοπίστηκε θαμμένη στην αυλή, σε 20 μόλις εκατοστά βάθος. Οι δύο άνδρες έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται εκ νέου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο προσαχθέντες φέρονται να έχουν ομολογήσει ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών, ο 37χρονος κατέληξε και στη συνέχεια τον έθαψαν. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα δείξουν εάν η σορός του άτυχου Βασίλη Μελενικλή φέρει κάποιο τραύμα, εάν όντως ο θάνατος του προήλθε από χρήση ναρκωτικών και εάν ετάφη νεκρός ή ήταν ακόμα ζωντανός.

Όσο για τον 37χρονο, ζούσε μαζί με την γιαγιά του στη Δράμα και εξαφανίστηκε έχοντας μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό (2.000 ευρώ), που είχε πάρει από την γιαγιά του για να πληρώσει τα έξοδα μίας προγραμματισμένης επέμβασης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί