Ηράκλειο: Αδικαιολόγητη συμπεριφορά τροχονόμου απέναντι σε άτομο με κινητικά προβλήματα

Ένα περίεργο γεγονός συνέβη χθες, στο Ηράκλειο. Τα άτομα που “πρωταγωνιστούν” στο περιστατικό είναι μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα η οποία προσπαθεί να συμβιώσει μαζί με όλους εμάς στην πόλη του Ηρακλείου και ένας τροχονόμος.

Διαβάστε την ιστορία, όπως την έζησε η κυρία Γεωργία Ξημεράκη, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

“Θα ήθελα να κοινοποιήσω το χθεσινό περιστατικό που μου συνέβη όχι γιατί είναι πρωτότυπο για μένα αλλά γιατί με εξέπληξε ήταν συμπεριφορά του τροχονόμου.
Στη πορεία μου ως συνήθως συναντώ ένα αυτοκίνητο σε μια ραμπα (Ω! Τι πρωτοτυπία). Καλώ το 100 και περιμένω. Ο οδηγός δικαιολογίες κλπ κλπ μη μακρυγορω. Έρχεται ο δικυκλιστης τροχονόμος του έστειλε σήμα? το 100?ήρθε τυχαία τον ειδοποίησε περιοικος? Δε ξέρω .
Και μου κάνει μια φραστικη επίθεση απίστευτη. Μετά που συνήλθα από το σοκ είπα ότι θα ξαναπάρω το 100 αν δεν εφαρμόσει το νόμο. Τότε αμέσως σχεδόν (ύποπτο )αφαίρεσε πινακίδες έγραψε κλήση και με διέταξε να φύγω. Μου φάνηκε ύποπτο αλλά μετά από λίγο έφυγα αυτός αντίθετως μπήκε στο μαγαζί.
Φάνηκε γνώριμος με τους μαγαζάτορες που τον αποκαλούσαν Φραγκιω. Ούτε κ. Αστυνομε ούτε Φραγκίσκο τον αποκαλούσαν Φραγκιω. Παρόν και αυτόπτης μάρτυρας που μετά από άδεια του αναφέρω τό όνομα του ο Θωμάς ο Ναθενας.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί