Αριστοκράτης γόνος βολεύεται με γενικευμένη αμνησία και αγνωσία

Δεν είναι μια γκάφα του Κυριάκου Μητσοτάκη η αναφορά “και τί τον νοιάζει τον 17χρονο η δολοφονία Λαμπράκη”. Είναι η στάση ζωής του, η ιδεολογία του, η αντίληψή του. Ό,τι εκπροσωπεί, αντιμετωπίζει τον πολίτη ως έναν ψηφοφόρο χωρίς γνώση, χωρίς μνήμη.

Εκείνος ήταν που (συν)αποφάσιζε, ως υπουργός του Σαμαρά, να απολύει, να κόβει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, να βάζει φόρους, να παίρνει σκληρά μέτρα για λογαριασμό της τρόικα. Εκείνος πρωταγωνίστησε, ως Μητσοτάκης και υπουργός, στο ξεπούλημα της χώρας.

Εκείνος είναι όμως τώρα που καταγγέλλει τους άλλους, τους σημερινούς, για τη φορολογία, για τις συντάξεις, για τους μισθούς, για το ότι έφτασε εκεί που έφτασε η χώρα, με τις δικές του και τις δικές τους πολιτικές.

Ο Κυριάκος δε χρειάζεται ανθρώπους να ξέρουν, να έχουν μνήμη, να έχουν κρίση. Γιατί απλά δεν θα μπορούσε να είναι καν αυτό που είναι σήμερα και να μιλάει με το θράσος που μιλάει.

Φυσικά και θέλει ο ο Κυριάκος να μην έχουμε μνήμη!

Για να μη θυμάται ο λαός τί του κάνει και να του υπόσχεται άλλα.

Είναι η ουσία της παρουσίας του.

Έτσι θέλει τον λαό, χωρίς γνώση, μνήμη και κρίση, για να μην ξέρει ούτε τί είναι αυτό που εκπροσωπεί πολιτικά ο Κυριάκος ούτε τί είναι το μητσοτακέικο για τον τόπο…

Candiot

 

Δείτε επίσης

Κυριάκος, ο βασιλιάς της γκάφας: Από τους εξωγήινους στον Ρουσσώ και τον χαιρετισμό στις… κούκλες! (βίντεο)

Ανατριχιαστική άγνοια αλλά και πρόκληση…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί