Βασίλισσα για τρίτη χρονιά η Ρεάλ, 3-1 τη Λίβερπουλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η υπερπρωταθλήτρια των πρωταθλητών… Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν νίκησε 3-1 στον τελικό του Κιέβου τη Λίβερπουλ και διατήρησε στην κατοχή της το Κύπελλο του Champions League για τρίτη συνεχή χρονιά.

Για να συμβεί αυτό όμως, χρειάστηκε η τύχη να γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη στο συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ, αφού μόλις στο 31ο λεπτό έχασε με τραυματισμό στον ώμο τον κορυφαίο παίκτη του, Μοχάμεντ Σαλάχ, από «πονηρό» μαρκάρισμα του… μετρ Σέρχιο Ράμος, ενώ τα δύο από τα τρία γκολ που δέχθηκε ήταν «προσφορά» του ανεκδιήγητου τερματοφύλακά της, Λόρις Κάριους.

Ο Γερμανός γκολκίπερ απέδειξε ότι ο προπονητής του θα πρέπει να ξεκινήσει το φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό από τη θέση νούμερο «1», καθώς με τέτοιου επιπέδου τερματοφύλακα η μεγάλη ομάδα του Άνφιλντ δεν έχει τύχη για να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί και μπορεί.

Αυτό, βεβαίως, ουδόλως ενόχλησε τη μεγάλη ισπανική ομάδα, που πανηγρύισε τον τέταρτο τίτλο της στην τελευταία πενταετία, έφτασε συνολικά στα 13 τρόπαια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της UEFA και συνεχίζει την προσπάθεια κατάρριψης του δικού της ρεκόρ, που είναι πέντε συνεχείς κατακτήσεις στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

 

naftemporiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί