Την παραπομπή της Μεγαλοοικονόμου στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητά ο δημοσιογράφος

Ο δημοσιογράφος Νίκος Μαστρογιάννης, κατέθεσε επιστολή στη Βουλή, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Νίκο Βούτση, από τον οποίο ζητά να προβεί “σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου”.

Δείτε επίσης: Σκηνές απείρου κάλλους στη Βουλή: Η Μεγαλοοικονόμου ξυλοφόρτωσε πολιτευτή της Ένωσης Κεντρώων

Συγκεκριμένα, η επιστολή:

Με αφορμή τις 18 Μαΐου 2018 απαράδεκτες, προσβλητικές και άκρως επιθετικές ενέργειες και δηλώσεις απέναντι στο πρόσωπο μου που παραπέμπουν ξεκάθαρα σε πρωτοφανή περιστατικά για την Βουλή των Ελλήνων, ζητώ από τον πρόεδρο της Βουλής όλες τις νόμιμες ενέργειες για την κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου βουλευτή του Σύριζα στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Επιπροσθέτως δε, επισημαίνω ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή για συμπεριφορά στο πλαίσιο κάποιας έντονης οξυμένης συζήτησης.

Αλλά για συμπεριφορά επαναλαμβανόμενη από την ίδια την βουλευτή η οποία πριν λίγους μήνες είχε επιτεθεί και στο κοινοβουλευτικό γραφείο της Ένωσης Κεντρώων που βρίσκεται εντός της Βουλής, με ύβρεις και βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως “πούλημα” των βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων και να διευκρινιστεί χωρίς απολύτως κανέναν λόγο.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται αυτά δεν θα είναι τα τελευταία περιστατικά, καθώς φοβάμαι ότι στο μέλλον μπορεί να συμβούν παρεμφερή επεισόδια όπου τίθεται θέμα ασφάλειας πολιτών.

H Ελληνική Βουλή είναι ο ναός της Δημοκρατίας, η εικόνα της χώρας! Οφείλουμε όλοι μας να την διαφυλάξουμε και να την προστατεύσουμε.

 Enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί