Τί αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου για το πάρκο Γεωργιάδη (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου.

Τα θέματα τα οποία απασχόλησαν το συμβούλιο, είναι τα μέτρα περιορισμού της χρήσης του νερού στο Ηράκλειο, με βάση την εισήγηση της ΔΕΥΑΗ, το πόρισμα της Επιστημονικής Επιτροπής για το πάρκο Γεωργιάδη καθώς και ο αποχαρακτηρισμός έκτασης πρασίνου και κοινόχρηστου χώρου στην Αλικαρνασσό, που αποκάλυψε πρόσφατα το Candiadoc.

Δείτε: Ξεχάστε το λάστιχο! – Τα μέτρα που προτείνει η ΔΕΥΑΗ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας – Πρόστιμο 100 ευρώ στους παραβάτες

Δείτε το πόρισμα της Επιστημονικής Επιτροπής για τον πάρκο Γεωργιάδη

Δείτε: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πώς ο δήμος Ηρακλείου χάνει έναν πνεύμονα πρασίνου 9 στρεμμάτων!- Η έκταση επιστρέφει στον ιδιοκτήτη (έγγραφο)

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του συμβουλίου, υπήρξε αναφορά από τον Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό, στην επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Λαμπρινός και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο καταδίκασε την επίθεση, χαρακτηρίζοντάς την ως άνανδρη.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά και στο θέμα της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του Ηρακλείου, που είχε δεσμευτεί ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, κ. Ρασούλης, τόνισε οτι η επιχείρηση καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, ενώ αναφορά στο θέμα έγινε και από τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκο Ηγουμενίδη.

“Ναι” από όλες τις δημοτικές παρατάξεις για το Πάρκο Γεωργιάδη

Θετική ήταν η γνωμοδότηση της Επιστημονικής Επιτροπής για την Αξιολόγηση των Προτάσεων Δημόσιας Διαβούλευσης για τη Διαχειριστική Μελέτη του Πάρκου Γεωργιάδη, από όλες τις παρατάξεις.

Δείτε: Οι εικόνες φωτορεαλιστικής απεικόνισης του πάρκου Γεωργιάδη, που παρουσιάζει ο δήμος Ηρακλείου (φωτο- βίντεο

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί