Πώς θα είναι ο καιρός στην Κρήτη την επόμενη εβδομάδα

Με αρκετή ηλιοφάνεια, σχετική ζέστη και ασθενείς έως μέτριους βοριάδες, θα κυλήσει η νέα εβδομάδα στην Κρήτης, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Μιχάλη Καρακατσάνη

Πιο αναλυτικά:

Καιρικά μονότονη θα είναι η νέα εβδομάδα στο νησί μιας και δεν αναμένεται καμία ουσιαστική μεταβολή στον καιρό με εξαίρεση την υποχώρηση του υδραργύρου σε σχεδόν φυσιολογικές τιμές για την εποχή.

Έτσι από την Δευτέρα (21/5) έως και το Σάββατο (26/5) σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός στην Κρήτη με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγη μόνο πρόσκαιρη συννεφιά κυρίως το μεσημέρι της Δευτέρας (21/5) και της Τρίτης (22/5).
Η θερμοκρασία θα αρχίσει απο την Δευτέρα να διορθώνει προς εαρινές τιμές και να βρίσκεται η μέγιστη τιμή της σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα μεταξύ των 25 και 28 βαθμών στα αστικά κέντρα. Στις νοτιότερες περιοχές θα αγγίζει τους 29 με 30 βαθμούς.
Οι άνεμοι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα μιας και θα πνέουν απο ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι (2-4 bofor).
Η Θερμοκρασία της θάλασσας θα βρίσκεται κοντά στους 22 βαθμούς.

Με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγ.Πνεύματος με αρκετή ηλιοφάνεια, ασθενείς έως μέτριας έντασης Βόρειους Ανέμους (3-5 bofor) και την θερμοκρασία κοντά στους 25 με 28 βαθμούς.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί